Web Analytics
Jump to content

Blir det noen gang for sent å lære å spille gitar...


AutoMats

Recommended Posts

(*ja, hvis man er nitti så:P*)

Jeg mener, jeg er en 16åring, og skaffet meg elgitar for et par måneder sia... Og jeg ser til min forferdelse at mange på min alder og yngre folk som spiller, er skikkelig gode!

Er det en del seint for en slik en som meg å bli en god gitarist, med tanke på at jeg har mistet noen gullår og blir for rusten i ledda?

Link to comment
Share on other sites

(*ja, hvis man er nitti så:P*)

Jeg mener, jeg er en 16åring, og skaffet meg elgitar for et par måneder sia... Og jeg ser til min forferdelse at mange på min alder og yngre folk  som spiller, er skikkelig gode!

Er det en del seint for en slik en som meg å bli en god gitarist,  med tanke på at jeg har mistet noen gullår og blir for rusten i ledda?

For all del!! 16 er en passlig alder, ikke for seint å bynde når man er 16. man forstår gjerne litt mer og da.. stå på..

Link to comment
Share on other sites

Jeg er 17 og har spilt i knapt 4 uker. Er overbevist om at jeg kommer til å bli god for det, bare jeg får noen år på meg. Har hørt at Jack Black startet i en alder av 22 år, og han er tøffere enn noen. Dessuten har han jo laget verdens beste sang.

Link to comment
Share on other sites

Jeg var 10 da jeg begynte, og hadde da alerede musisert, og spilt konserter gjevnlig i 3 år. Det hjelper en del, men for all del, det er aldri for sent å begynne, egentlig.

John Myungf i Dream Theater startet å spille bass som 17 åring, og to år senere ble han tatt inn på Berklee :)

Link to comment
Share on other sites

Man lærer visst fortere når man er liten, men det er vel ikke noe i veien med å begynne litt uti tenårene. Da har man kanskje fått mer stabile interesser og kan for alvor begynne med noe langvarig. Ikke sånn at du joiner fotballklubben bare fordi resten av andreklassingene spiller fotball :P

Link to comment
Share on other sites

John Myung i Dream Theater startet å spille bass som 17 åring, og to år senere ble han tatt inn på Berklee :)

Veldig bra prestasjon. Men det skumle er jo at han faktisk har gått på berklee - og dermed har utdannelse i annet enn å kompe petrucci. At HAN ikke gjør noe ved siden av DT skjønner ikke jeg!

Tror ikke det er for sent å begynne i din alder nei. Klart - det er alltid en stor fordel om du har drevet med musikk tidligere. Jeg begynte vel å spille bass når jeg var omtrent like gammel som deg (mellom 15 og 16) meg jeg hadde også drevet med musikk i ulike former hele livet.

Men for sent er det ikke.

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Veldig bra prestasjon. Men det skumle er jo at han faktisk har gått på berklee - og dermed har utdannelse i annet enn å kompe petrucci. At HAN ikke gjør noe ved siden av DT skjønner ikke jeg!

Har du noen gang hørt nøye på det han spiller. Han spiller mer enn bare komp skal du se. Anbefaler deg å ta en titt på Myung angle på Instrumedley fra Budokan DVD'en

BTW, han spiller også i Explorer's Club, Gordian Knot (gjest), Platypus(med Derek Sherinian) og The Jelly Jam

Link to comment
Share on other sites

Mhmm, beklager den lille avsporingen. Var ikke meningen å ødelegge denne tråden med mine ubegrunnede anklager som forsåvidt bare var basert på det faktum at jeg synes det må være ufattelig musikalsk kjedelig å utelukkende spille den type musikk på bass.

Så jeg tar den på min kappe, så kan vi eventuelt fortsette diskusjonen om en annen tråd hvis ønskelig.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.