Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Papillon

Medlem
 • Innholdsteller

  154
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Papillon

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 1. Takk for pm The Euphor. Skal forhøre meg. 200,- er definitivt ingen ågerpris nei. Kanskje vanskelig å gi noe absolutt svar på dette, men hva er "vanlig" timespris hos, la oss si en dyktig gitarlærer? Hva må jeg regne med å betale hos gutta du refererte til Euphor? (Hvor mye tar du for en typisk undervisningstime?) Og så til Kjutte. Jeg mente vel bare å si at det finnes gode gitarister og pedagoger uten formell lærerutdannelse, og at de kanskje er noe lavere priset nettopp av denne grunn, sukk. Var ikke meningen å spytte deg m/fler i ansiktet. Edit: Og der knep Audun poenget mitt. Bra!
 2. Nå skal jeg være noe kravstor, hehe. - Ønsker ukentlig eller annenhver ukentlig undervisning. Klokketime. - Start over nyttår. To grunner til at jeg kan komme til å foretrekke en "ufaglært" lærer (nr. to basert på forutinntatthet): - Billigere. - En gitarist som ikke er trukket gjennom årelange musikkstudier og drevet med pedagogikk har oftere et friskere og mer lidenskapelig forhold til musikk. Jeg vil prøve å styre unna litt av den kjedelige inngroddheten som muligens preger deler av musikkskole-Norge. Dette er selvsagt urettferdig av meg å hevde. For å være mer spesifikk; om grunnen til at
 3. Søker gitarlærer bosatt i Trondheim med kompetanse innen akustisk gitarspill. Vil fortrinnsvis spille på stålstrenger-gitar med varianter av folk-musikk som hovedfokus. Er nybegynner, men vil lære fort. Forøvrig er jeg 21 år gammel, gutt, siv.ing.-student, notorisk opptatt av musikk. Krever ikke noen formell pedagogisk utdannelse, men det er viktig at vedkommende er erfaren på sitt instrument og glad i å lære bort, men viktigst er likevel en solid musikalsk forståelse da jeg ønsker å forstå musikken like mye som instrumentet. Om du selv kan gi undervisningstimer eller kjenner/vet om kandida
 4. 1. Eels 2. Olivia Tremor Control 3. Wilco
 5. Hvordan presterer folk å grave opp antikke tråder til stadighet? Tviler på at Faktor fortsatt lurer på det han spurte om i denne tråden.
 6. Takk for ris og ros. Er ganske så elendig til å bruke vibrato, bare så det er sagt Klarer det til nød med pekefingeren.
 7. Andre som gidder å slenge ut noen kommentarer?
 8. Stemte den med stemmeboks før jeg spilte, så den er nok det. Er nok bare mine bends som er ustemte Uansett; takker.
 9. Det kan nok stemme. Gehøret mitt er mindre bra, og er helt klart noe jeg bør trene litt på.
 10. Min tur til å bidra her. Dette er en låt jeg lærte meg da jeg startet å spille for snart et år siden, og da jeg ikke har lært meg så mye nytt i det siste ble det denne jeg tok opp. Si hva dere ønsker, gjerne konstruktivt. Black Magic Woman: http://home.broadpark.no/~amid/blackmagicwoman.mp3
 11. Takk for svar. Synthpedal + vreng/fuzz høres fornuftig ut. Skal stikke bort til en gitarsjappe og skru litt.
 12. Har blitt forelsket i gitarlyden franske Air benytter seg av. Den er skitten og røff, samtidig som den knitrer av elektrisitet. Legger ved et klipp: http://home.broadpark.no/~amid/dontbelight.mp3 Hva bør jeg skaffe av effekter for å kunne simulere en tilnærmet lik lyd? Kom også gjerne med forslag til amper som kan være et godt utgangspunkt, da jeg vurderer å bytte ut min Roland Cube snart. Spiller forresten på en Fender Strat med helt standar, kjedelig lyd.
 13. 1. Kul lyd. Fint spilt. 2. Se å få lyd i høyre kanal gutt. 3. Tappinga mot slutten var horribel. En fadeout reddet dagen.
 14. Nå vil jeg våge å påsta at jeg er et par hakk mer moden enn deg roar, da jeg ikke tar meg nær av å bli kalt dum på et internetforum eller benytter meg av lavmåle kvasihumoristiske signaturer.
 15. Da holder du kjeft neste gang' date=' istedenfor å kalle folk dum av den grunn at de ikke deler ditt synspunkt.[/quote'] Ta deg en pille. Homser som leker tøffe har jeg lite til overs for. Greit nok hvis man er tøff nok til å leke tøff, men det er ikke du tøff nok til lille venn.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.