Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

AutoMats

Medlem
 • Innholdsteller

  376
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om AutoMats

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ja, og han tar aldri blikket opp fra gripebrettet. Han er ingen showmann, men det er ingenting å være flau over når gitarspillet er diggbart. Harmonisk, det er EJ.
 2. Tenk å være så god og så ung, han kan ta det kult gjennom hele resten av sin skolegang, siden han vet at han vil kunne livnære seg som musiker. Blir spennende å se ham etter Puberteten har herjet med ham.
 3. Ikke der jeg vanker, dessverre. Koster rundt to hundre eller noe, har jeg sett. Men angus y, merker du noe forskjell på lyden?
 4. Jeg husker det kalveskinnsplekterbrettet! Utrolig fett! Tenker det ser lekkert ut etter å ha sugd til seg år med håndsvette Jeg kan desverre ikke annet enn å råde deg til å følge med på qxl og musikkweb.
 5. Jeg syns det er kulere med deksel, kan du sende meg en pm hvis du skal selge det du tar av?
 6. Forresten, i Kracows gamleby var det en forretning som solgte drøssevis av buttons, strykemerker og bandeffekter da jeg var der. For tre år siden.
 7. Samme problem her. Kan det ha noe med at dette som regel er den tykkeste "non-wound" strengen og dermed vanskeligere å holde spent?
 8. Jeg tenker å plassere en mikk i humbucker-størrelse i stolposisjon på en tele, men stolen er tilpasset single-coil. En humbucker-routa stol er litt bredere og vil medføre at jeg må bore nye hull, og da foretrekker jeg heller å bruke den gamle. Hva tror dere om å file til den stolen jeg har, er det verdt å prøve? Noen som har gjort dette med sin egen stol?
 9. Haha, som den så ut på bilde seks. Den ble bra til slutt, da.
 10. Til den prisen bør den jammen være digg også
 11. Hehe, dette måtte jeg le litt av Slike typer eter sånne som meg til frokost.
 12. Du skal til Tyria, for svingende, hvem gidder vel da å sitte på rommet sitt og spille gitar? Men seriøst, er enig i at etter to uker blir man rusten. Men kanskje du kan legge en detaljert plan for hva du vil lære i tiden etter at du kommer hjem, eller bare suge til deg Tyrkisk musikk. Du kan jo også skaffe deg en ukulele, reiseformat så det holder i den.
 13. Nå har jeg vært rundt etter noe så simpelt som to skruer til å holde en humbucker fast i pickupramma på min SG, men ingen sjapper jeg har vært i har det. Det virker som om det er en så liten del at den har helt blitt oversett i sortementet. Jernvarehandler har ikke så fingjengede, lange skruer. Er det andre som har hatt problemet? Hvor langt må jeg for å få tak i noe så tilsynelatende lite avansert som to skruer?
 14. Auksjon: Telcaster-plekterbrett i ekte kalveskinn! Det underlige er, at jeg er fristet til å by på det.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.