Web Analytics
Jump to content

Amp eller Pod?


Death

Recommended Posts

Poden har usb sånn at du kan bruke den som lydkort ja. funker veldig bra. har akkurat kjøpt meg en POD HD 300 og den låter utrolig fet!!! faktisk så fet at jeg vurderer å kjøpe meg aktive monitorer for å bruke den på øving og live osv..

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjører POD XT med metal shop-pakken via en Marshall MG, og det funker helt knall til hjemmebruk. Den låter også bra gjennom stereoanlegg, PChøyttalere og USB. Anbefales veldig hvis du vil ha et allsidig og brukervennlig oppsett til hjemmebruk. Og HD-serien skal visst være enda bedre enn de gamle XT (som jeg har).. Sikkert verdt et forsøk. De har som nevnt innebygget lydkort som funker mer enn kurrant nok til hjemmebruk ;)

Når det er sagt, så er det likevel litt sjarm med en liten amp ala Blackstar HT5. Lydopplevelsen er noe bedre da.

Link to comment
Share on other sites

Vil bare anbefale Mustang serien til Fender.

Har du alt fra gammel å gode fender, vox og marshall forsterkere, til nyere mesaboogie i en fin forpakning, spiller pent på alle volumer, samt du har en hav av effekter osv du kan leke deg med.

Perfekt til soveroms rockeren spør du meg!

Link to comment
Share on other sites

Er lydkort innebygd i Line6 serien ja, men som jeg sa - vrengsimuleringen er bedre i Guitar Rig :)

Line6 har ikke fantastisk vrengsimulator, men synes virkelig at Guitar Rig låter livløst og kjedelig. Vet at mange her på forumet liker programmet veldig godt, men jeg har aldri funnet det noe bra. JA jeg har det selv, og JA jeg har hørt mange opptak fra div medlemmer her.

Har brukt POD og Amp siden jeg begynte å spille, men finner det veldig praktisk å kunne ha det lille brettet. Det er enkelt å bruke og enkelt å ta med seg rundt. Bruker også POD på konserter der jeg ikke har muligheten for å få med meg forsterkeren min.

Med det sagt, så er ampen min en passe stor rørstack, og man får ikke samme trøkket ut av en pod som en amp... Men til hjemmebruk som du nevner er poden genial, og den er fult brukbar til små konserter som jeg nevnte...

(Har erfaring med POD XT, POD XT Live, POD 2.0, POD HD500, Floor POD og X3 Live (den jeg har for øyeblikket og har hatt lenge..)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.