Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Death

Medlem
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Death

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 09. feb. 1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Breim
 • Interesser
  Gitar, musikk, serier, film og gaming ; )
 1. Men visst eg kobler Poden til Ht-5'en. Funker poden kun som en effekt pedal? Det eg har no er at eg har kobla poden til en dårlig vox, der alt på voxen e skrudd ned bortsett fra volumet, alt anna gjer eg på poden.
 2. Hadde egentlig tenkt å skaffe meg blackstar ht-5 som hybel amp, men Englund tipsa meg om at Vypyren va et bedre alternativ som øvingsamp. Siden den har mykje effekta og sånn. (Note: har allerede en POD HD desktop, men den var ikkje akkurat min ting)
 3. No har eg ikkje noke greie på fender, men hakkje akkurat intrykk over at forsterkerane deira duge noke serlig til Metall
 4. http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=704943&artno=298671
 5. Har no sett en del på Vypyr 30'en og det ser lovande ut. Sjølv om det e en billig amp så ser og høres den fin ut til øving. Men før eg hopper i det og kjøper den så lurer eg på om det e noke eg burde vite før eg kjøper den. Har den input slik at eg kan plugge mobilen inn og jamme sammen med forskjellige låter? Er det mange tilfeller av feil? Høres den alt for digital ut? Spiller for det meste metall som Dethklok, Dimmu, Slayer, Amon Amarth osv... men også litt klassiks rock: Led zeppelin, deep purple, ac/dc... Noen erfaringer?
 6. men lurte på om 6505+ combo e for mykje for hybel. Blackstar e skikkelig bra men hørt at peavey e enda bedre, men at eg burde bu en plass der eg kan skru den høgt for at lyden blir bra.
 7. hørt at peavey 6505+ combo e litt for mykje til soveroms/hybel bruk. Men at den e knall visst du får skru den på full guffe. takk for annbefalinger, berre å la dei komme sjekker ut kvar einaste amp som blir nemnt.
 8. Skal sjekke den Tenkte at dei åra eg bur på hybel so skal eg ha en Combo amp med ikkje so alt for mykje watt. og oppgradere når eg flytta for meg sjøl til en stack
 9. Bur på hybel og trenger en amp med god trøkk men som låter bra med lavt volum og. Ser etter noke rundt 3-4 tusen kr. Spiller alt innen metal bortsett fra core. Meir, dimmu borgir- slayer- amon amarth osv. sett litt på blackstar Ht-1 og Ht-5 men også peavey 6505+ combo Noken som kan anbefale noke fra erfaring? Har en Pod HD som eg bruka på en vox pathfinder 15. Ikkje det beste rigget so no trenge eg ny amp. Takk for svar
 10. Sorry for seint svar: Men eg endte opp med en Washburn WD10SCE Black. veldig fornøgd
 11. sorry at eg svara seint, e her mainly når eg trenge hjelp.
 12. Men Washburn WD10SCE er god til den prisen?
 13. Hei, har spillt elektrisk gitar ei lita stund no og synst eg burde utvide litt. Ser på forskjellige akustisk elektriske gitarer no og eg har ikkje peiling på ka eg burde kjøpe? Ser etter noke innen 2000-2500kr. Noken tips?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.