Web Analytics
Jump to content

iMac til studiobruk


Wachlaw

Recommended Posts

Hei alle!

Leker med tanken på innkjøp av en iMac, usikker om jeg velger 21,5" eller 27", men det har forsåvidt ikke så mye å si. Jeg har ikke erfaring med mac i forhold til studiobruk. Bruker i dag min laptop, samt guitarport, cubase 5 og EZ drummer. Noen som kan gi meg erfaringer om jeg bør kjøpe til Logic Studio, evnt. om det er enkelt å bruke cubase sammen med mac? Har et eksternt lydkort som i dag ikke er i bruk, Echo Audiofire 4.

Mvh,

Erik

Link to comment
Share on other sites

Når man først har mac, går man gjerne for Logic studio, det er vert det. Har ingen erfaring med cubase på mac, men har heller dårlige erfaringer med cubase generellt.

Om du har råd til det er 27" helt nydelig, du har mye mer plass til det du driver med, og ting ser veldig oversiktlig ut. Personlig klarer jeg meg ikke uten to skjermer når jeg driver med opptak og redigering på windows baserte maskiner, så 27 hadde vert et must for meg.

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar!

Jeg, derimot, er meget fornøyd med cubase. Derfor litt vemodig å gå bort fra det:/ Men har hørt at logic er enkelt i bruk. Glemte å si at jeg er hobbybruker, derfor ikke så stort behov for et über studio, litt dritt å bruke penger på Logic dersom det er mulig å benytte seg av et velkjent cubase.. Andre som har erfaringer?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Cubase er gull på Mac. Bruker samme disc og single, så du trenger ikke tenke på det. Jeg har brukt det i kombinasjon med Logic siden Cubase 4 og med den nye Cubase 6 ender jeg nesten alltid opp med det.

Er du forresten student, går på skole, jobber som lærer eller driver med undervisning? I såfall er Cubase ca halv pris.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Et lite tips: Vær forsiktig med diverse ikke-Apple programvare til en ny Mac med Lion. Gå for noe som er oppdatert/utgitt etter at Lion ble sluppet, hvis ikke kan det bli tull med at programvare og maskinvare ikke er kodet likt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.