Web Analytics
Jump to content

iMac til studiobruk


Wachlaw

Recommended Posts

Hei alle!

Leker med tanken på innkjøp av en iMac, usikker om jeg velger 21,5" eller 27", men det har forsåvidt ikke så mye å si. Jeg har ikke erfaring med mac i forhold til studiobruk. Bruker i dag min laptop, samt guitarport, cubase 5 og EZ drummer. Noen som kan gi meg erfaringer om jeg bør kjøpe til Logic Studio, evnt. om det er enkelt å bruke cubase sammen med mac? Har et eksternt lydkort som i dag ikke er i bruk, Echo Audiofire 4.

Mvh,

Erik

Link to comment
Share on other sites

Når man først har mac, går man gjerne for Logic studio, det er vert det. Har ingen erfaring med cubase på mac, men har heller dårlige erfaringer med cubase generellt.

Om du har råd til det er 27" helt nydelig, du har mye mer plass til det du driver med, og ting ser veldig oversiktlig ut. Personlig klarer jeg meg ikke uten to skjermer når jeg driver med opptak og redigering på windows baserte maskiner, så 27 hadde vert et must for meg.

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar!

Jeg, derimot, er meget fornøyd med cubase. Derfor litt vemodig å gå bort fra det:/ Men har hørt at logic er enkelt i bruk. Glemte å si at jeg er hobbybruker, derfor ikke så stort behov for et über studio, litt dritt å bruke penger på Logic dersom det er mulig å benytte seg av et velkjent cubase.. Andre som har erfaringer?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Cubase er gull på Mac. Bruker samme disc og single, så du trenger ikke tenke på det. Jeg har brukt det i kombinasjon med Logic siden Cubase 4 og med den nye Cubase 6 ender jeg nesten alltid opp med det.

Er du forresten student, går på skole, jobber som lærer eller driver med undervisning? I såfall er Cubase ca halv pris.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Et lite tips: Vær forsiktig med diverse ikke-Apple programvare til en ny Mac med Lion. Gå for noe som er oppdatert/utgitt etter at Lion ble sluppet, hvis ikke kan det bli tull med at programvare og maskinvare ikke er kodet likt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.