Web Analytics
Jump to content

Trommisen min har slutta


Alexander96
 Share

Recommended Posts

Jeg har spillt i band i 1 og et halvt år, og trommisen min sluttet idag, hva skal jeg gjøre?

Det er en som har ikke spillt før som virker grei og vil virkelig begynne å spille trommer

Det er også en annen en som er en skikkelig dritsekk men er veldig flink å spille.

Link to comment
Share on other sites

Huffda. Snakk med ham og spør hvorfor han sluttet, kanskje du kan overtale han til å fortsette :P Eventuelt søk etter en ny her på forumet. Skriv litt om hva dere spiller, hvor dere holder til. Prøv med litt forskjellig. Det er viktig å ha god kjemi i et band som skal fungere bra. Er ikke så mye å si, Håper det hjalp.

- Thim

Link to comment
Share on other sites

Veldig viktig at bandmedlemene fungerer godt sammen på øving. Har spilt i band der det mellom noen medlemer kun var musikken som fungerte. Det stoppet seg av seg selv etterhvert.

Police har jo klart det da, altså spilling og slossing omhverandre. Det ente jo med spiltelse og påfølgende rettsaker osv.(ja, veit at de har spilt sammen i nyere tid)

Link to comment
Share on other sites

Ikke for å strø salt i såret, dumt når trommeslagere slutter. Men jeg har lest overskriften her, og kjenner at det rykker litt i et eller annet. Altså- Trommisen "min" har sluttet?

Sitter trommeslageren tilbake og tenker at han har sluttet i "ditt" band? Da er kanskje det noe av grunnen, eller er det bare en talemåte?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har spillt i band i 1 og et halvt år, og trommisen min sluttet idag, hva skal jeg gjøre?

Det er en som har ikke spillt før som virker grei og vil virkelig begynne å spille trommer

Det er også en annen en som er en skikkelig dritsekk men er veldig flink å spille.

I og med at du har spilt i 1 og et halvt år vil jeg tippe at du ikke akkurat spiller Dragonforce, om du forstår.

Er trommis selv, og vet (etter å ha lært en del personer trommer i løpet av noen år) at mange ganske kjapt kan bli

"helt greie" på trommer i løpet av kort tid om man øver litt. Og det hjelper selvsagt med talent og rytmesans, samt potensiale og interesse.

Hvis du ikke spiller noe veldig avansert kan det vel gå greit med en nybegynner bak trommene, men da må man ikke forvente noe særlig ;)

Drittsekken trenger du ikke bry deg om - å være i et band med en drikksekk funker ikke lenge.

Men jeg foreslår at du prøver på trommeportalen først :D Lykke til :)

Link to comment
Share on other sites

Når man er veldig ung, er det dessverre slik at bandmedlemmer (som man trodde man skulle spille med til evig tid) slutter. Og slik fortsetter det. Det viktigste er å ha fokus på seg selv og sin egen spilling, så ordner som regel det der bandtullet seg. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.