Web Analytics
Jump to content

ChristofferD

Medlem
 • Posts

  110
 • Joined

 • Last visited

About ChristofferD

 • Birthday 01/01/1996

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Trøxas
 • Interests
  Gitar!

ChristofferD's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Takker så meget for svar! Vi kunne kanskje lagt litt mer tid i det hele, men det begynte å bli så sent og vi ville begge bare legge den ut... Vi får være litt mer nøye og kanskje starte litt før på dagen neste gang!
 2. Road back home av Zakk Wylde. Sunget av min kjære kjæreste Emilie og gitarspilt av meg! http://soundcloud.com/chrox/road-back-home Dere får unnskylde soloene mine.. som var veldig raskt tatt opp og på sparket. Vi gjorde dette rett og slett fordi vi fikk veldig lyst i kveld, og vi akkurat lagt flere dager med jobb i det. Brukte første opptak på alle tracksa. En hel del som kunne vært gjort med Også verdt å nevne at Emilie er debutant som vokalist. Utstyr brukt: Audia Technica AT2020 for vokal og gitar Steinberg CI2 Audacity (!) Laptop og headset
 3. Jepp, vi pleier å røre mer på oss, men det var en del i veien der, siden det hadde vært ørten korps der som hadde spilt før oss. Egentlig så står hele bandet klint oppe i det ene hjørnet av scena, men det ser du ikke pga. måten det ble filmet på. Koring blei det ikke noe av siden de ikke hadde tid til å sette opp flere mikker for oss + at vi ikke fikk lydsjekk... Maange ting som kunne vært bedre, hehe.
 4. Hey! Bandet hadde en gig her om dagen,og lurer på om vi kunne fått noen tilbakemeldinger fra folket her. http://www.youtube.com/watch?v=ZuKdWJNYzUA&feature=g-upl&context=G28b8030AUAAAAAAAAAA Noe rustent etter en alt for lang jul- og vinterferie + at vi måtte ha en step-in 2.gitarist etter at han forrige ikke gadd å spille fordi vi ikke fikk betalt for giggen.
 5. Hva er det egentlig som gjør det Harley Benton kabinettet så ille billig a?
 6. Skal man velge sverige da eller? ''Choose your country''
 7. Hvordan fungerer det egentlig å bestille fra Thomann.de da? Sender de også til Norge? Har tenkt litt på å kjøpe Ironheart 212 kabinettet, men finner ikke noen andre som selger det enn evenstadmusikk, og jeg vil helst slippe å kjøpe fra evenstad. Hadde masse problemer med å kjøpe fra dem sist.
 8. Som tittelen sier; 2 x 12 kabinett til 3k. Akkurat solgt 1960A 412'ern for å kjøpe et mindre kabinett. Kabinettet skal brukes sammen med Laney Ironheart 60w. Spiller mye forskjellige musikksjangre.
 9. Jepp! I følge Tollpost skal pcen komme i morra. Har snart bursdag, så får se om det blir no cash til å kjøpe en ekstern harddisk da Trenger man no mer enn 1TB?
 10. Jepp! Har et par eksterne skjermer uansett, litt mindre men dog. Kunne kanskje vært en idé å gjøre som jeg har gjort før; lukke igjen lokket til pcen, bruke eksterne skjermer, mus og tastatur. Funker fett å bruke bærebar som stasjonær!
 11. Akkurat det samme fant jeg nettopp ut også! Begynte å surfe litt på de bærebare bare for å sjekke. Og det er faktisk mye bra her. Tror faktisk jeg vil gå for denne http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=647628#extra
 12. Noen som veit om det vil gå busser fra Karl Johan og til Valhall?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.