Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Alexander96

Medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Alexander96

 • Rang
  Gitar-gud

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei Jeg skal kjøpe Pro Tools 9 brukt med iLok, og jeg lurte på om hvordan det vil være å få det på denne pcen (som ikke har cd-rom) om jeg må laste det ned fra avid sine sider med en annen bruker eller?
 2. Hei Jeg har en Dell Inspiron 531, som jeg ikke ha brukt på lenge. Den har: 2.0 GB RAM AMD Athlon 64 X2 5600+ WIndows Vista NVIDIA GeForce 6150 http://reviews.cnet.com/desktops/dell-inspiron-531/4507-3118_7-32486097.html Lurte på hva jeg må bytte ut, sånn at den blir en god studio-pc?
 3. Noen forslag? Tenker på en macbook, men vet ikke om det er vits i å bruke så mye?
 4. Det begynner å skurre litt på 256 og veldig mye på 128 Jeg bruker en piratkopi av Pro Tools 10 HD, fordi pcen har ikke cd-inngang og kan ikke installere pro tools m-powered 8... Pc-en er en HP ProBook 4330s (Skolepc, så den mangler cd-slot og slikt)
 5. Det kommer skurrelyder, når jeg setter ned latencyen og av og til så bestemmer pcen å lukke programmet...
 6. Føler at det tiden mellom jeg spiller og det blir spilt inn er veldig stort
 7. Hei Jeg og bandet skal kjøpe oss nytt lydkort rundt 4000 kr. Vi tenker på denne http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=722748&artno=203423 Før har jeg brukt denne: http://www.4sound.no/itempg.aspx?artno=250478 Jeg har egentlig vært ufornøyd med denne fordi lyden blir alt for usynkronisert. Vil det være noe forskjell borsett fra antall innganger?
 8. Hei Nå er det tid å oppgradere min Roland Cube30, men jeg er usikker på hva slags forsterker jeg vil ha. Tenker på Orange, enten TH-30 eller Tiny Terror eller Dark Terror Tenker også på en peavey 5150 Spiller post-hardcore, rock i band, ellers spiller jeg blues og veldig mye John Mayer Hva syntes dere?
 9. Greien er at trommisen vår skulle kjøpe trommesett å ha på øvingslokale. Nå er han lei og vil slutte pga forskjellige grunner. Så han sa at vi kunne bruke pengene fra frifond, jeg vet ikke hvordan dette funker men skal snakke med han
 10. Vi spiller vel en slags pop-punk/post-hardcore med litt synth og sånt.
 11. Hei! Jeg og den andre gitaristen i bandet mitt, har fått utdelt penger fra frifond. Så vi fikk 1000 kr hver Jeg tenker på å kjøpe en ny pedal til pedalsamlingen min Har fra før av: Crybaby wahwah Boss Md-2 og en digitech Rp-50 Hva bør jeg kjøpe? Den andre gitaristen tenker på å kjøpe et multieffekt sånn som Boss Me-25 Er det noen andre multieffekter som kan anbefales? PS: Vi kan spytte ut litt penger selv Hilsen meg
 12. Alexander96

  Bass-utstyr

  Hallo alle bassister Bassisten i bandet mitt (har ikke konto her) lurer på hva han skal bruke frifond pengene siden (1000 kr) Han spiller en Morgan bass, gjennom forsterker. Noen ideer, pedaler eller noe sånt Takk for meg
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.