Web Analytics
Jump to content

Kris Rex - Holy Diver


Kris Rex

Recommended Posts

Hadde en slags holy diver jeg fikk av en kompis en gang i tiden, og den var uten gitar, så nå har den blitt litt ordentlig! :lol:

Soloen er latterlig, faen tok første take, med masser av feil men den var kul likevel :wub:

Synes jeg fikk en jævli bra gitarlyd ut av dette.

Brukte en SM57 til å ta opp med. Prøvde å overbevise min onkel om at Guitar Rig ikke har sjangse mot mine opptak. Opp til dere!

Forsterker er Rocktron Piranha og VHT 2/50/2. Kab; 1960AX greenbacks, Gibson Les Paul.

Mikset i pro tools 8.0

Kom gjerne med tilbakemeldinger!

http://www.soundclick.com/bands/page_songInfo.cfm?bandID=913490&songID=8933382

Edited by Zevs
Link to comment
Share on other sites

Kompet fikk jeg fra en "kompis" gjennom wow :lol: Han og noen venner hadde spilt inn, så sendte de det over til meg.

Vet at de har lagt det på nettet, men vet ikke hvor.

Ble en ganske populær track da den ble laget.

Til troll, gitarene er litt tighte, fant ut at både originalen og på live så kjøres gitaren ganske tight. Og jeg liker gitarlyder med forholdsvis lite vreng og mye sustain :wub:

Takk for respons til dere som har svart =) Soloen min suger balle forresten. Skulle prøve å huske hvordan originalen var, det endte selvfølgelig opp med fatale konsekvenser...

Edited by Zevs
Link to comment
Share on other sites

Skal sende dere en pm i morgen om jeg får tid. =)

Hyggelig at folk liker coveren! Og ja Jens-K jeg skal spille inn en skikkelig solo! Er egentlig ikke noen shredder eller Yngve Malmstein, så noe magisk og Petrukki-aktig sjer vel ikke...hehe

Overtoner er noe enklere da elr pinch harms som det heter.

Edited by Zevs
Link to comment
Share on other sites

Har sjekka at det ligger på backingtracks-siden som nevnt.

Her er det bare å covre DIO! hehe

Jeg fikk det av en bekjent i WOW for en stund siden, dette tracket er noen år gammelt, og jeg kan bare huske hans navn i nettopp WOW =/ hehe

Jækla trivelig gjeng da=) Men sangeren er vel en som heter John såvidt jeg vet.

Skulle egentlig bare vise at: For min del så synes jeg at vanlig opptak fungerer bedre enn F.eks guitar rig. Men dette er bare min mening.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.