Gå til innhold

Kris Rex

Medlem
 • Innholdsteller

  175
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Kris Rex

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

3 274 profilvisninger
 1. Dette ligner på noe ja. Et steg nermere, takk skal du ha =)
 2. Hepp! Introduserte meg nettopp som "nytt" medlem i en annen post, ta en titt der om dere har tid. Jeg er nå ute etter et par dingser som skal gjøre hverdagen enklere forhåpentligvis. Må ha noe som både svitsjer kanal på forsterker og lagrer effekter her og der. Jeg må f.eks ha en cleanlyd med både chorus,reverb og delay ved hjelp av ett pedaltrykk. Og i neste øyeblikk rett over i solo med boost,delay og vreng. For deretter og havne rett over i tørr crunchlyd. Dette er vel sikkert midisvitsjing ala Peter Framton. Petrukki og mange andre. Oppsettet jeg har nå krever at jeg trykker minst 2-3 ganger på diverse pedaler før jeg har satt en lyd. Mvh K.R
 3. Heisann. Tar en kjapp introduksjon og litt info om meg her på forumet. Navn : Kristian Yrke : Gitarlærer, Kulturskolen. Bosted : Nord-Trøndelag En kis på 28 år som jobber i Kulturskolen(mitt femte år der ). Underviser på gitar,bass og bandundervisning. Elever fra 10-22år. Synes dette er knall og kunne ikke tenkt det annerledes. Dog blir fruen i huset noe nedlasset med høyt volum av og til. Både fra øving og hjemmekino. Hørselsværn anyone ? Liker ellers rock og metal(Deep Purple\Rainbow , Iron Maiden og Dream Theater osv) , er sportsnerd og hysterisk glad i øl. Allergisk mot katt og hund! Mvh K.R
 4. Metallband fra Levanger søker etter gitarist. Vi har gitt ut 2 ep'er , spilt flere konserter/mini-turneer. Sjangeren ligger rundt melodisk metal.(iron maiden, in flames osv). Vi leter etter en som har grei teknisk og musikalsk kontroll, humor og glimt i øyet er også flott. Har øvingslokale og fleksible øvingstider:) Alder er ingen hindring, selv ligger vi fra 20-25, men om du er 16 eller 40 spiller ingen rolle. Ta kontakt om det er noe du lurer på! Vi er en trivelig og morsom gjeng som lager egen musikk. Mvh Kristian
 5. HT-1 blir aldri en skikkelig forsterker i mine øyne. Blir mer gimmick og leketøy for å terge katten i huset. Den låter heller ikke like bra som sin storebror. HT-5 er en forsterker som kan brukes hjemme, live , bandøving og i studio. Med god og allsidig vreng, lett vekt og lille størrelse har dette blitt min nye liverigg sammen med de medfølgende 2x10 kabinettene. HT-5 er en like fullverdig amp som mitt JCM stack, bare 1/4 av størrelsen.
 6. Er vel den beste ampen i verden med tanke på hybel og leilighet. Lyden er elskbar allerede ved "snakkevolum". Den vil vel spille veeeeldig høyt i et lite rom, men mangler "head room" i større lokaler pga watt. Dermed faller den fort gjennom i bandrom. Trenger ingen booster i det heletatt for å få tight å kraftig vreng. Jeg ble så jævlig tatt på senga av den gode lyden i Blackstar sine amper. Skal garrantert skaffe meg HT 100w stack en gang. Koster 11k for et stack, noe som nesten er en tredjdel av det Marshall-stacket mitt koster...
 7. Det jeg mente med "kort" var strengeseparasjon, ble ordlagt litt feil der. Den er vel ikke tynnere eller seperasjonsmessig mindre enn en vanlig Ibanez-hals, men det er vel at jeg er vandt til Gibson 50, og noen 60`s necks. Og de er jo tykke uansett gitar. Det med strengeseparasjon gjør den egentlig veldig behagelig og enkel å spille på. Ingen kjipe anstrengelser uansett høyde på gitarreima og fingrene spiller behagelig over hele registeret.
 8. Var på besøk i den lokale musikkbutikken for å levere tilbake en gåen adapter, kom hjem med et Blackstar HT-5 stack.... Prøvde den mens jeg ventet på den nye adapteren, og satan i helvete for en amp. Vrengkanalen er noe av det beste jeg har hørt og man kan ikke skru seg bortevekk heller, pga at potmetrene reagerer veldig lite når man skrur på dem. Noe som for min del er et stort pluss! Cleankanalen er grei om man bruker neck, låter dårlig med bridge humbucker. ISF knappen er også noe som falt meeeget i smak. Fra Mesa til Marshall på 2 sek. Tight tøff og crisp lyd. Den klarer ikke å holde med i et band uten oppmikking, men når det er i orden, så har man en panzer-metalamp. Har brukt den en del live i det siste og fungerer flott. Tight og klar lyd ut fra PA`n.
 9. Meget gode gitarer til en fornuftig pris er min mening. Skikkelig Fender lyd! Halsen er vel en som man må spille litt på, da den er veldig tynn og kort? hehe, virker som høyden/strengeseparasjonen er smal om jeg skal si det slik. Mange vil vel kalle dette for en "shredder" hals med andre ord. Ellers er det rett og slett gode instrumenter. Til Torb: Jeg er fornøyd med gitaren og brukte den i studio på den nye plata vår. Og du er også fornøyd ?
 10. Da er endelig vår nye singel i salg! Inneholder 2 spor av tøffeste sort. Spilt inn og trykt opp i Lydhagen Studio, Verdal , Nord-Trøndelag. AVATARD startet for ca 1 år siden, og har hatt stabil lineup i 3-4 måneder. Hovedsaklig et coverband men har i den siste tiden skrevet egne låter da vi synes det er hakket mer spennende. Ellers spiller jeg selv solo-gitar og den godt gjemte backingvoalen på versene. Kom gjerne med tilbakemeldinger produksjonsmessig som låtmessig =) Om det er noen som synes dette falt i smak og vil ha en CD, så er det bare å poste her eller sende PM! Mvh Kristian http://www.nrk.no/urort/Artist/AVATARD/default.aspx For spesielt interesserte ble gitarene spilt inn med følgende utstyr : Marshall JCM 2000 Dsl 100w Marshall 1960AX Greenbacks 4x12 Rytme: Gibson Les Paul BFG Gibson Les Paul Custom Solo : Gibson Les Paul Gem
 11. Både Airbourne, Backstreet Girls, Trivium og Muse har brukt/bruker denne ampen. Leste et interview av han Muse-dudenfyrn at han kjørte Classic gain-kanalen på full pupp med nevnte gain som volum, prøvde dette selv og ble positivt overrasket.
 12. Du kan få en ganske fin cleanlyd om du kjører "classic gain" kanalen på full pupp, så bruker du gain som volum-knapp. Blir en fyldigere og mye renere clean.
 13. Har selv øvinger 2-3 ganger i uken + konserter i enkelete helger. Det er megakjempeviktig med nye og gode strenger, kan aldri få sagt det nok. Strenger varer IKKE mer enn 1-2 uker med normal spilling. Skifter konstant på alle mine 10 gitarer. Bruk blyantpulver, smør med lipsyl i nut og bridge. Finnes mange tips. Jeg river og sliter som juling på strengene, og de blir sur og fæl etter 2-3 øvinger. Den lille gleden av alt dette slitet er dog : Når jeg herjer på det verste f.eks konsert, så stemmer jeg først etter 12-16 sanger ut i settet. Gitaren holder inntonering og stemming konstant uansett temperatur. Det er i allefall min erfaring, og dermed har jeg heller aldri en sur streng eller gitar, for da blir det fort kjedelig å spille.
 14. Ligg unna! hehe Den henter jeg sannslynligvis på lørdag =)
 15. Jeg har en oppgradert Gibson Melodymaker til salgs. Den har fått seg en Jeff Beck Minihumbucker og schaler 1456 bru. Låter kanon og holder stemminga meget bra. Ellers er det en god rockegitar med mye attityde =)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.