Web Analytics
Jump to content

HvitRavn

Medlem
 • Posts

  536
 • Joined

 • Last visited

About HvitRavn

 • Birthday 09/06/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

4,037 profile views

HvitRavn's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

8

Reputation

 1. Takk for tips aeklette, men Ibanez ATK ser ut til å være en 34"? Ser ut som en kjempefin bass på andre måter, bortsett fra bittelitt smal hals (45mm ved nøtta).
 2. Hei Knewt! Jeg har kikket litt på TRBX-serien til Yamaha, men alle modellene har 34" hals, virker det for. Jeg har en Ibanez med 34" hals idag, og jeg synes B-strengen blir litt for dvask. Yamaha TRB vil funke, og da lurer jeg på hva som er best av TRB1005J og en Ibanez BTB 845. Det er jo ingen av disse modellene som er på butikklager noe sted, så jeg får ikke testet dem ?
 3. Hei basselusker! Jeg er på utkikk etter en ny 5-strenger med passive pickups eller aktiv/passiv løsning, og gjerne helst med 35" hals. Jeg har blant annet sett på BTB-serien til Ibanez (BTB845 er jo ganske lekker, synes jeg da), og TRB-serien til Yamaha. Nå er det slik at jeg vet at jeg vet veldig lite om bassgitarer og hva som finnes av gode alternativer i markedet. Har dere noen forslag til andre basser jeg burde se på? Budsjettet er ca. 5000-10000, og jeg kjøper gjerne på bruktmarkedet, eBay o.l.
 4. Ja det er det! Både synger og rapper, fnis.
 5. Hyggelig sagt av deg CastorBever! Skulle hatt mer tid til overs til å skru litt på covers
 6. Digger denne sangen, så jeg måtte bare prøve meg på en coverversjon Yamaha RGX-420S D6 (stemt i B), GFS Power Rails, Line6 Toneport UX2 (Brit Gain J-2000).
 7. Si fra hvis dere har noen fete vokalidéer.
 8. Det var et godt tips Chuckie -- det er vel heller ingenting i veien for å nappe ut de aktive pickupene og bare skru inn vanlige passive -- men det ser jo ikke så rått ut med et digert badebasseng rundt pickupen (; Hvis det finnes covers man kan legge over vanlige passive pickups så er jo det topp. Seymour Duncan er ikke på topp-3 lista mi over pickups, men som en siste utvei er det jo helt i orden.
 9. Jeg er også på utkikk etter ny syvstrenger, og her er mine krav: 26,5" eller 27" skala (25.5" gjør den lave B'en litt slapp (som man dog kan kompensere for med tykkere streng)) Passive pickups Jumbo/XL frets Agiles gitarer leveres med riktig skala og passive pickups, men de har pinglete frets (brede, men lave). Schecters syvstrengere har vel 26.5" skala alle sammen, men jeg vet ikke om noen av dem leveres med passive pickups. Jackson SLATXMGQ 7 har 26.5" skala og ser veldig fine ut, men heller ikke passive pickups Hvis man nøyer seg med 25.5" skala så er utvalget langt større.
 10. Tror jeg sier meg enig med Straymond her altså -- jeg har litt vanskelig for å tro at dette vil funke så bra i praksis :/
 11. Veldig spennende, men de lyseste strengene blir kanskje litt slappe? Noen som har regnet på hva tension blir for dette oppsettet?
 12. Pure secz. Gratulerer! Hva slags skala og strenger er det på den? Gleder meg til lydklipp
 13. Det er litt merkelig at de fortsatt gjør det omtrent konsekvent med tanke på salgsvolumet de har. Det de driver med er jo smugling i ikke helt liten skala, og de kan absolutt risikere å bli tatt for det :/
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.