Web Analytics
Jump to content

Thrash innspilling


turboasmund

Recommended Posts

Dette er den første låta jeg har spilt inn med ett ordentlig opptaks-program. Det er også første gangen jeg bruker EZdrummer, så er ikke så veldig dreven på det. Jeg har problemer med delay når jeg tar opp, så resultatet kunne nok vært ganske mye bedre.

Jeg har bare gitar selv og ikke kan jeg synge, så det er bare gitar + ezdrummer. Bruker Pod Farm for gitarlyden.

Låtå, med det midlertidige navnet Bloodpact, finner du her:

http://www.myspace.com/bloodpactthrash

Det må også nevnes at jeg suger på soloer :P

Hva synes dere?

Link to comment
Share on other sites

Veldig kult dette, merker at jeg må sette på noe Kreator nå, fikk veldig vibber av det. Som du nok skjønner selv(og har blitt nevnt), så mangler lydbildet en del. Effekten vil jeg bare si at ikke helt falt i smak, men regner med at det ikke blir denne som blir brukt på ferdig resultatet. Dette er jo en demo, så dette duger absolutt. Skaff deg et skikkelig band, og få spilt inn flere låter i denne kategorien, for dette var helt klart fett å høre på! Soloen var ikke noe å klage på, thrash skal være skittent og raskt. Vokalist klarer du å skaffe til denne stilen, krever ikke så mye. Øv selv eller hent inn en eller annen fyr som liker samme musikk, synginga lærer han seg etterhvert.

Link to comment
Share on other sites

Rått å høre det falt i smak :D Hadde vært morsomt med bass, vokal og ordentlige trommer på.

Når du sier "effekten", hva tenker du på da?

Har foreløpig en bassist og trommis så jeg er på leting etter en til gitarist og en vokalist. Skulle gjerne prøvd å synge selv, men suger til sang og har heller ikke veldig mørk stemme.

Link to comment
Share on other sites

Det her var heftige greier. Glatt det kuleste jeg har hørt på metalfronten her inne.

Kunne nok med fordel ha huka tak i en fyr som kunne pynta opp på soloen, for den har et godt utgangspunkt men blir litt for flat.

Hvis det er noe jeg skal påpeke så er det at riffteknikken ikke er helt med deg her og der, men det hører du vel selv. Bedre å ta opp parti for parti slik at det blir ordentlig tight hvis du har tålmodighet til det. Men det er vel ikke akkurat så jævla viktig hvis dette bare skal brukes på gøy for å vise fram her inne.

Nei, gleder meg til å høre mer fra deg.

Edited by Roar
Link to comment
Share on other sites

Takk takk!

Jeg har veldig stort forbedringspotensiale på spillinga :P (men er greit fornøyd med utgangspunktet mitt i og med jeg ikke har spilt så altfor lenge) Det med soloen er veldig sant. Når det blir band satser jeg på at det ikke er meg som har hovedansvaret for soloene.

Jeg kunne sikkert til fordel brukt lenger tid, men delayen gjorde meg småforbanna. Tok en del tid og redusere den så mye jeg kunne, når jeg endelig var ferdig så var ikke tålmodigheten på topp.

Edited by turboasmund
Link to comment
Share on other sites

Det var sinnsykt fett!

Brukte du ESPen og 5150'en?

Hvordan spilte du inn? Hvilken mic/program brukte du? :)

Edit: Så nå at du bruker Pod Farm.

Fett. Bruker du UX1/UX2 da eller?

Edited by Anselmo
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.