Web Analytics
Jump to content

Thrash innspilling


turboasmund
 Share

Recommended Posts

Dette er den første låta jeg har spilt inn med ett ordentlig opptaks-program. Det er også første gangen jeg bruker EZdrummer, så er ikke så veldig dreven på det. Jeg har problemer med delay når jeg tar opp, så resultatet kunne nok vært ganske mye bedre.

Jeg har bare gitar selv og ikke kan jeg synge, så det er bare gitar + ezdrummer. Bruker Pod Farm for gitarlyden.

Låtå, med det midlertidige navnet Bloodpact, finner du her:

http://www.myspace.com/bloodpactthrash

Det må også nevnes at jeg suger på soloer :P

Hva synes dere?

Link to comment
Share on other sites

Veldig kult dette, merker at jeg må sette på noe Kreator nå, fikk veldig vibber av det. Som du nok skjønner selv(og har blitt nevnt), så mangler lydbildet en del. Effekten vil jeg bare si at ikke helt falt i smak, men regner med at det ikke blir denne som blir brukt på ferdig resultatet. Dette er jo en demo, så dette duger absolutt. Skaff deg et skikkelig band, og få spilt inn flere låter i denne kategorien, for dette var helt klart fett å høre på! Soloen var ikke noe å klage på, thrash skal være skittent og raskt. Vokalist klarer du å skaffe til denne stilen, krever ikke så mye. Øv selv eller hent inn en eller annen fyr som liker samme musikk, synginga lærer han seg etterhvert.

Link to comment
Share on other sites

Rått å høre det falt i smak :D Hadde vært morsomt med bass, vokal og ordentlige trommer på.

Når du sier "effekten", hva tenker du på da?

Har foreløpig en bassist og trommis så jeg er på leting etter en til gitarist og en vokalist. Skulle gjerne prøvd å synge selv, men suger til sang og har heller ikke veldig mørk stemme.

Link to comment
Share on other sites

Det her var heftige greier. Glatt det kuleste jeg har hørt på metalfronten her inne.

Kunne nok med fordel ha huka tak i en fyr som kunne pynta opp på soloen, for den har et godt utgangspunkt men blir litt for flat.

Hvis det er noe jeg skal påpeke så er det at riffteknikken ikke er helt med deg her og der, men det hører du vel selv. Bedre å ta opp parti for parti slik at det blir ordentlig tight hvis du har tålmodighet til det. Men det er vel ikke akkurat så jævla viktig hvis dette bare skal brukes på gøy for å vise fram her inne.

Nei, gleder meg til å høre mer fra deg.

Edited by Roar
Link to comment
Share on other sites

Takk takk!

Jeg har veldig stort forbedringspotensiale på spillinga :P (men er greit fornøyd med utgangspunktet mitt i og med jeg ikke har spilt så altfor lenge) Det med soloen er veldig sant. Når det blir band satser jeg på at det ikke er meg som har hovedansvaret for soloene.

Jeg kunne sikkert til fordel brukt lenger tid, men delayen gjorde meg småforbanna. Tok en del tid og redusere den så mye jeg kunne, når jeg endelig var ferdig så var ikke tålmodigheten på topp.

Edited by turboasmund
Link to comment
Share on other sites

Det var sinnsykt fett!

Brukte du ESPen og 5150'en?

Hvordan spilte du inn? Hvilken mic/program brukte du? :)

Edit: Så nå at du bruker Pod Farm.

Fett. Bruker du UX1/UX2 da eller?

Edited by Anselmo
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.