Web Analytics
Jump to content

joachiml

Medlem
 • Posts

  355
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

joachiml last won the day on March 29 2012

joachiml had the most liked content!

About joachiml

 • Birthday 04/22/1981

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Modum

joachiml's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

3

Reputation

 1. Teppe kjøpte en pedal av meg, pengene var på konto kjapt og handelen gikk fullstendig smertefritt.
 2. Fikk min i går også. Hvis dette er en mandagsgitar skal jeg aldri kjøpe en gitar lagd på andre ukedager igjen.
 3. Grunnen til at ikke flere har den er vel at 25 lapper er mye penger for de fleste, så jeg tipper at pris har mer å si enn halsprofil. Hvorvidt den er så tykk som ryktene tilsier kan jeg svare på om et par dager. ...sa brura.
 4. Mens 4Sound fikk mine kroner. (Der "mine kroner" enn så lenge er Mastercards kroner.) Gummimannen har rett, man lar ikke slike tilbud gå fra seg. Nå, hvor kjøper man flosshatt og solbrun narkiskropp?
 5. Jeg tror ikke at halsen skal by på problemer, jeg har velvoksne hender. Dessuten får man lide litt for skjønnheten (og i aller verste fall har man vel 30 dagers returrett).
 6. Det hadde vært flott. Det hadde ikke gjort noe å spare 6000 kroner når man først skal kjøpe seg flosshatt, begynne å røyke og spille Gudfaren-temaet på ny gullgitar.
 7. God dag, er det noen som vet om den nåværende kampanjen Gibson tydeligvis kjører på R7ene er god? Nåværende veiledende pris ser ut til å være 17990, hva pleier den omtrent å ligge på?
 8. Kremt, host, rødme. Input og output er forvirrende begreper. Denne kan låses.
 9. God dag, min wah-pedal, en 535q, har sluttet å lage lyd. Når jeg skrur den av går signalet igjennom, mens det blir helt stille om jeg skrur den på. Har prøvd med både strømforsyning jeg vet fungerer og batteri. Er det noen som har noen tips til hvor jeg kan begynne å lete etter feil?
 10. Ålrait, da er et par låter lagt ut i sin helhet.
 11. Da er skiva (Panser) vår (Panser) miksa og mastra og klar, og i forbindelse med Rock the Night 2010 har vi lagt ut et par smakebiter på Fjesbok-sida. Ta gjerne en hør. Åpningslåta blir lagt ut i sin helhet på lørdag, forøvrig. Panser er spilt inn i Rocking Well Studios og mastret på den andre siden av Atlanteren.
 12. Alvorlig ment? Fungerer den til ekstremgain?
 13. Alt, alt for mange dritings idioter. (Til deg som syns det er stas å hudflette de rundt deg som er så ubehøvlede at de SITTER på SITTEPLASSENE sine; hadde jeg ikke vært sammen med min bedre halvdel og/eller vært 50 kilo tyngre, hadde du fått deg en på haka.) Utover det en midt-på-treet-konsert, kanskje den svakeste jeg har sett på Death Magnetic-turneen (noe som vel kan tyde på at de trenger en studio/familie/kokainpause nå). Blir allikevel aldri kjedelig å se Metallica.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.