Web Analytics
Jump to content

Queensrÿche?


robert92

Recommended Posts

Jeg er litt opptatt av Midnattsrocken som holdes i Lakselv (finnmark) om sommeren.

Nå har de sluppet to artister (DDE og MArit Larsen) og en Headliner som da ble svenske kent, gleder emg sykt til å se kent.

Men her i helgen slapp dem en ny headliner plutselig. Ett Amerikansk band som heter Queensÿrche.

Har aldri hørt om disse gutta fa USA, alt jeg vet at de er ett heavy metal og metal-ballade band.

Noen som har kjennskap til disse?

Link to comment
Share on other sites

Queensryche er et kongeband, Spiller og på Norway Rock Festival. Er stor fan av bassingen til Eddie "EdBass" Jackson og vokalen til Geoff Tate. Fantastisk band, Jeg har ikke så mye imot det senere greiene heller, dog jeg finner "American Soldier" et litt snodig Album.

Men f.eks Operation: Mindcrime II er et fantastisk bra album.

Men de passer virkelig ikke inn med de andre bandene som er booket.. :huh:

Link to comment
Share on other sites

ja Queensÿrche skal til lakselv:P

Nei men var sånn i fjord også npr de starta og slippe band, folk var utrolig skepistisk til bandene men det viste eg og bli den beste midnattsrocken i historien:P..

har begynt og høre litt på Operation: Mindchrime og virker jo konge bra!

Link to comment
Share on other sites

Operation Mindcrime og Empire (tildels Rage For Order og Promised Land) er pensum for de som har et lite snev av sans for heavyrock!

Så sant som det kan bli sagt! Har kun i det siste blitt skikkelig fan av Queensryche, Men har visst om de lenge, og angrer som faen på at jeg ikke satt meg inn i de tidligere.

Jet City Woman må vel ha en av favoritt introene mine. :P

Gleder meg som en unge til å se EdBass på NRF :D

Link to comment
Share on other sites

Ikke glem gammel Queensrÿche, da. EP'en fra 1983 og The Warning er kongeplater, med klassikere som "Queen of the Reich", "Nightrider" og episke "Take Hold of the Flame". Sistnevnte er helt i særklasse når det er snakk om mektige vokalprestasjoner.

Ikke nevnt, men heller ikke glemt, men de to er vel muligens for de litt mer viderekommende innen Queensryche, og de har vel ikke helt funnet uttrykket enda da, selv om de glimter til der også. :)

Link to comment
Share on other sites

Ikke hørt om Queensryche!!??!!

Rage for order er IMO tidenes beste metalplate og Operation:Mindcrime samt Empire følger like bak.

Desverre er bandet bare en skygge av seg selv i dag(Mye pga av at Chris DeGarmo, en av hovedlåtskriverne slutta bla)

Men jeg koser meg fortsatt hver gang jeg ser de live.

På 80-tidlig 90tall var det ingen vokalister som kunne touche Tate i sjangeren, faan for en stemme han hadde!

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Må si etter å ha hørt på 'ryche i hele natt, at American Soldier blir et bedre og bedre album altså.. Bortsett fra den duetten med hun jentungen, den tar jeg ikke helt poenget med. Men ellers har jeg liksom vært gjennom alt, og seff, det fra de tidligere albumene setter seg lettere i øregangene, men jeg vil ikke kalle noe av det nyere for dårlig musikk, langt der ifra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.