Web Analytics
Jump to content

Gu'daen, godtfølk!


Kølabrennern
 Share

Recommended Posts

Eh, ja, morn.

23-årig Les Paul-fanatiker og lydtekniker fra skauområdet utafor Hønefoss som endelig har klart å forville seg over hit, går under navnet Lars til daglig. Har hørt både godt og fælt om detta forumet, så det er vel på tide at jeg sjekker det ut sjøl. Vanligvis er jeg å finne på MyLesPaul- og Vintagegitar-forumene, men dette her er vel kanskje en smule mer aktivt enn sistnevnte. Speller i et par band, Myrkgrav og Quadrivium per i dag, MySpace og sånt kan dere finne sjøl hvis dere vil høre. Å mer det er å si veit jeg ikke, men slike gitarforum handler jo mye om å skryte av utstyret sitt (eh...), så jeg får liste noen av mine gitarer da.

1990 Gibson Les Paul Classic. Denne har fått grådig med overhalinger, mest merkbart Faber ABR-1 og aluminium-tail, rustfrie stålskruer til brua, diverse relic-plastikk- og mekanikk, RS-kit og hele den greia der. For de som ikke veit det har 90-93 Classic-modellene veldig tynn hals, tenk Ibanez. Må nesten ha en gitar med ordentlig rask hals selv om man er hellbent på å stort sett bare spille Les Pauls.

DSC_6686.jpg

DSC_6676.jpg

Edwards E-LP-98LTS. Bra gitar, lettere å spelle på enn Gibsonen og låter minst like bra. Japansk sak.

DSC_6708.jpg

Epiphone Japan Les Paul Junior ltd. ed. lacquer series. Knallgitar! Ankom dessverre med knekt hode takket være vårt flotte postvesen som rett foran ansiktet på meg slapp gitaren med hodet først 2 meter rett ned i murgulvet da jeg kom og henta den. Fikk den reparert og nå speller og låter den kuler og krutt, spesielt etter jeg bytta ut pickupen til en Skatterbrane Firebrane P90.

DSC_6714.jpg

DSC_6589.jpg

Og sist men ikke minst, min definitive nummer én - Nick Morgan håndbygd Les Paul-aktig gitar. Honduras mahogni, brasiliansk rosentre, flammelønn etc. Denne er skyld i at de fleste andre av gitarene mine har begynt å samle støv.

DSC_6874.jpg

DSC_6875.jpg

DSC_6869.jpg

DSC_6862.jpg

DSC_6861.jpg

DSC_6860.jpg

Har noen andre gitarer i tillegg, men de er det ikke noen vits i å liste her. Har en Squier Telecaster jeg selger billig om noen har lyst på den, forresten. Vintage Blonde-finish og framstår som ny.

Det var det. Nå skal jeg ut og svømme i havet av tråder her.

Edited by Kølabrennern
Link to comment
Share on other sites

Juniorer er egentlig ikke så one trick ponies som en skulle tru, er mye som kan gjøres med volum- og tonekontrollen. Her er ei coverlåta jeg spilte inn med den:

http://myrkgrav.com/public/Kolabrennern_-_Eostre_(Forefather_cover).mp3

Dere får unnskylde spillinga mi, jeg er egentlig ikke mye til gitarist.

Trur jeg har tonekontrollen på sånn 2-3 på introen og "soloen" ved 2:46.

Edited by Kølabrennern
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.