Web Analytics
Jump to content

er det sant at Mark Knopfler..


kroffer
 Share

Recommended Posts

er det sant at Mark Knopfler har sagt at John Mayer er en av de mest talentfulle gitaristene nå om dagen? Var en raring som påsto det her om dagen og jeg kan æli talt ikke si jeg tror på det.. Liker ikke den godeste John'ern no spesiellt heller :P

noen som kan bekrefte/avkrefte?

mvh kristoffer :)

Link to comment
Share on other sites

Hva er egentlig et gitartalent i dag? Han har jo en egen stil som er passe avansert nok for det vanlige øret. Har jo hørt mange trekke fram (ikke gitarister altså) Fugees-fyren som en sabla god gitarist. Kanskje Knopfler har skjønt greia. Han trekker fram en gitarist som ikke alle gitarister ser på som en "gud", men en som er teknisk og smakfullt nok for allmennheten.

Link to comment
Share on other sites

hæ? Jeg har hørt masse av musikken hans da kjeresten min er stor fan.. Det jeg er ute etter er om noen andre har hørt knopfler si dette om mayer eller om dette er noe tull en jeg kjenner går rundt og påstår.. Hvis godeste Mark har sagt det så bør vel flere ha hørt det? Hvis du tror dette er en disse-john-mayer-tråd så har du missforstått meg og jeg beklager for det :(

Link to comment
Share on other sites

hørt mange rare historier om sunde. Clapton hadde visst spilt en konsert og sunde hadde hørt på. Så på kvelden hadde clapton tatt med seg gitaren og gått på et utested der han holdt en liten intim konsert. Og han skal ha sagt noe sånt som at om noen klarte å komme opp på scenen og spille bedre en han selv, så skulle den personene få gitaren han spilte på. Og då hadde sunde gått opp og spilt og clapton var pent nødt til å gi fra seg gitaren sin.

Artig historie men om den e sann tviler eg sterkt på

Link to comment
Share on other sites

Varianten jeg hørte var ifra en tidligere marinekollega, og da hadde han visstnok sett ett intervju med Knopfler, der intervjueren konfronterte ham og sa, at han var blitt kåret til en av verdens beste gitarister, og da svarte Knopfler : Nei, det er Øystein Sunde det. Dette var et engelskspråkelig intervju, så intvjueren skjønte visstnok ikke et kvekk.

Link to comment
Share on other sites

Angående Øystein Sunde greia, har hørt så mange rykter at hvis noen har noe audio eller video angående det så si ifra da ;)

Hører veldig mye på john mayer, og hvis knopfler har sagt det så sier jeg meg ikke veldig uenig med han. Mayer spiller utrolig kult, i tillegg til å være en utrolig bra songwriter og sanger.. men gitarspillinga er liksom waaay over nivået på "the regular mann med kassegitar"

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.