Web Analytics
Jump to content

The Blacksheeps plata


Curl-Head
 Share

Recommended Posts

Da har de kommet ut med den "supre" plata si som har fått 5'ere og 6'ere utallige steder, men er den virkelig så bra syns dere?

Eller er alle bare blitt "blindet" av at de er norske, i likhet med Max Manus filmen...

Skriv DIN mening!

(Albumet kan høres på Spotify)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 54
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kunne ikke brydd meg mindre.

Well, you just did... ;)

On topic:

Tror ikke man skal sammenligne Blacksheeps med Max manus siden mengden av norsk musikk som utgis glatt overgår mengden av norsk film som treffer lerretene rundt om i landet. Tror heller spørsmålet er om de får gode anmeldelser på bakgrunn av god musikk kontra at de er relativt unge, har veldig atypiske norske tekster ispedd samisk og ikke minst at de har veldig god produsenthjelp. Jeg tipper at det er en god blanding av alle disse faktorene. God musikk kan alltid diskuteres, men aldri bestemmes. Det fins alltid noen der ute som digger det du hater og vice versa.

Man kan argumentere godt i begge retninger her, men det er ikke til å stikke under en stol at The Blacksheeps har tonnevis med sjarm. Er Blacksheeps f.eks. det friske pustet som norsk musikk har lengtet etter? Det virker jo nesten slik siden de allerede har klart å selge til gull. 15000 personer har anskaffet seg plata. Jeg tipper at flerparten av disse er godt under myndighetsalder, men spiller det noen rolle? Er suksessen mindre av den grunn?

Jeg syns Blacksheeps er et veldig bra tilskudd til norsk musikk. Det viser at det faktisk er mulig for fjortisser med en låt om en feit hund å slå gjennom. Var jo ingenting annet jeg selv ville da jeg var fjorten, kvisete og sang om naboen...

Merker at dette ike var tidenes mest sammenhengende post, men jeg mener hva dere forstår...

M

Link to comment
Share on other sites

Hvis de hadde vært i 30-årene og laget den samme musikken, hadde nok ikke Dagbla og VG engang tatt seg bryet med å gi terningkast. Jeg mener .. musikken er jo ikke bra!

Dummeste posten jeg har sett på lenge. Det er snakk om 14 år gamle ungdommer som nettopp har gitt ut et debut album. Det er få som klarer det samme her i Norge, ihvertfall å selge godt med plater.

All creds til The Blacksheeps, med et helt kurant debut album. Irriterer meg bare over skrivefeilen i bandnavnet.

Link to comment
Share on other sites

Hva da? Brydde seg mindre? Eller mer...? :rolleyes:

Spiller ikke noe rolle egentlig. Han tok seg bryet med å svare, noe som i og for seg er ironisk nok... :D

On topic:

Sitter å hører på plata nå. Syns deres versjon av "No milk today" er ganske så stilig! Siste vers på samisk...

Skjønner ikke hvorfor folk absolutt skal ha noe i mot The Blacksheeps. Hvis det ikke er værre enn at man ikke liker musikken så har ikke jeg så mye å si til det, men hvis man tror at de har solgt 15000 plater fordi de ikke har tilgang til annet enn reinsdyr så er jeg uenig. Det er et like godt argument som å si at Guns'n roses kun har solgt plater fordi de ikke hadde tilgang på annet enn Jack Daniels.

Syns vi alle skal glede oss over at det kommer nye band i norge som klarer å selge plater.

M

Edited by Greasykid
Link to comment
Share on other sites

Dummeste posten jeg har sett på lenge. Det er snakk om 14 år gamle ungdommer som nettopp har gitt ut et debut album. Det er få som klarer det samme her i Norge, ihvertfall å selge godt med plater.

All creds til The Blacksheeps, med et helt kurant debut album. Irriterer meg bare over skrivefeilen i bandnavnet.

Ikke noe tvil om at det er talentfulle ungdommer det er snakk om. De kan synge, de kan spille. Mener bare at det ikke er den beste musikken på markedet. Og da spørs det om man velger å bedømme terningkast utifra alder eller utifra kvalitet.

Link to comment
Share on other sites

De har både gitarlyd og vokallyd som overgår det meste jeg har hørt av brukerne på forumet her (inkludert meg selv).

Samtidig er de ganske originale og har en del sjarm (selv om jeg hater den første låte deres). Ser man bort ifra alderen er jeg forsatt litt imponert. Jeg melder meg nok ikke inn i en fanklubb, kjøper plata eller går på konsert, og det er ikke på nivå med Marit Larsen, men allikevel bra...

Skjønner at mange her synes det er tøft å ikke like dem (eller i hvert fall litt skummelt å ikke ta avstand fra dem), men uttalelser som "De får bare masse sympati fordi de er samer oppi Finnmark som ikke har tilgang på noe annet enn reinsdyr. Musikken sutter" er nok i beste fall litt trangsynt og umodent. Sorry Slash, men den må du lengre ut på vidda med. Forskjell på å like musikken og å annerkjenne at de faktisk gjør en god jobb innenfor sin sjanger. :)

Link to comment
Share on other sites

Ikke noe tvil om at det er talentfulle ungdommer det er snakk om. De kan synge, de kan spille. Mener bare at det ikke er den beste musikken på markedet. Og da spørs det om man velger å bedømme terningkast utifra alder eller utifra kvalitet.

Du har satt deg ned og analysert musikk, produksjon og selve plata? Eller går du bare ut ifra at platen ikke er noe tess?

Link to comment
Share on other sites

Haha, plutselig meg mot alle. Greit, jeg gir meg!

Har hørt halve plata på Spotify. De gjør en god jobb, de er flinke, de selger. Bare ikke min smak. Er ikke noe jeg har på iPoden, for å si det sånn.

Men de skal ha for å lage fengende låter som brenner seg fast.

De er ikke verdens beste, men talent har de jo..

Artig at dette kommer fra meg. Hører egentlig på stort sett alt mellom himmel og jord. Men akkurat dette med Blacksheeps og Rybak osv takler jeg ikke. Kan ha noe med at låtene går 24/7 på alle radiokanaler, blitt lei av dem, og har bygget opp fordommer. Men sånn er det :)

Edited by Slash93
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.