Web Analytics
Gå til innhold

ChrSB

Medlem
 • Innholdsteller

  579
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om ChrSB

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 28. juni 1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Blablablabla... Kaste tusenlapper og spare på femtiøringene? Kjøp selvfølgelig SRV straten hvis det er den du vil ha Veldig god og flott gitar, og selvfølgelig lettspilt. Gitaren er i følge deg selv den perfekte gitaren Drit i å bygge egen gitar eller kjøpe strat'er du egentlig ikke vil ha. Du vil ha denne, kjøp den Easy
 2. Fender slipper: Fender American Special! Gleder meg som en unge til å få prøvd special telcasteren.
 3. Karen eier ikke skam. Ikke la deg påvirke Erlend. Du har masse potensiale og relativt god teknikk. Keep on playing, var bra saker dette
 4. Der var Kjutte ja. Veldig kul kveld! Edit: Neste gang lar jeg bilen stå hjemme og nyter en pils til spillingen. Gleder meg alt.
 5. Siden jeg er allerede med! Er det lov til å ta med en venn?
 6. Du har satt deg ned og analysert musikk, produksjon og selve plata? Eller går du bare ut ifra at platen ikke er noe tess?
 7. Dummeste posten jeg har sett på lenge. Det er snakk om 14 år gamle ungdommer som nettopp har gitt ut et debut album. Det er få som klarer det samme her i Norge, ihvertfall å selge godt med plater. All creds til The Blacksheeps, med et helt kurant debut album. Irriterer meg bare over skrivefeilen i bandnavnet.
 8. Wow, impressive Earfalas. Begynner virkelig å respektere deg som musiker etter de kule klippene du har lagt ut. Har du lyst til å utrede litt om improvisasjonen?
 9. Halla. Har du programmert trommene? Isåfall veldig bra, og ikke minst, realistisk. Hvordan funker det, hva gjør du? Trenger liknende selv. EDIT: La ikke merke til posten din over. Men føl deg fri til å utdype enda mer
 10. Jeg vil også anbefale denne forsterkeren. Allsidig og enkel. Cleanlyden er ganske god, og ikke minst, pedaler tar den veldig lett.
 11. Å herre, så sinnsykt stygt. Men det er vel kanskje et flott kompliment!
 12. Du har ikke lyst til å legge ut bilder av alle gitarene dine?
 13. Se der ja. Men de gitaren har liksom ikke den "røffheten" SRV klonen har. Men de er dog mer tilpasset min spillestil.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.