Web Analytics
Jump to content

! GLADNYHET DELUXE !


CastorFiber

Recommended Posts

Beklager overskriften, men vil gjerne at så mange som mulig skal få se denne. I dag åpnet Google books.

Linky: books.google.com

Så til grunnen til at dette er gitar- relatert. Et lite søk på "guitar" ga 22000 treff. Skulle tro at det er litt lesestoff blant de treffene :)

Alt er faktisk gratis.

Link to comment
Share on other sites

Jeg leste igjennom guitarworld i går. Og bestemte meg for en ting. Ikke FA** om jeg noen gang skal kjøpe det. Mer reklame har jeg aldri sett før.

Merket det samme jeg. Mer reklame enn lesestoff i det bladet der... :angry:

Edited by Blackvarg
Link to comment
Share on other sites

Google har vel har en lignendes sak ganske lenge da. Husker ikke hva det het.

Desverre så syns jeg at det er mye gøyere å lese bøker og blad i fysisk form :P

Har aldri vært noe tilhenger av å lese på dataen. Gjelder også tabulatur og noter. Må alltid printe ut før jeg begynner å spille.

Link to comment
Share on other sites

google books har strengt tatt eksistert i 3 år allerede. Men de har nylig fått bedre avtaler med publishing folka. http://books.google.com/googlebooks/agreement ikke at jeg helt skjønner hva som blir nytt og bedre.

Google books er fett. scholar.google.com er også en bra greie for oss studenter, men er foreløpig i beta.

edit: Den er 1,573 publikasjoner som svarer til søkeordet gitar som er helt fritt tilgjengelig. resten er ingen eller begrenset forhåndsvisning.

Edited by SVK
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.