Web Analytics
Jump to content

SVK

Medlem
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

About SVK

 • Birthday 03/31/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo / Mjøsa
 • Interests
  Musikk, Politikk, Historie, Sosiologisk teori, samfunnsgeografi, og data,

Recent Profile Visitors

2,092 profile views

SVK's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Jeg vet kabinettet blir "for lite" og at ampen vil stikke ut hvis den plasseres oppå. Men det betyr ikke så mye. Slik jeg pleier å like å sette opp blir ikke ampen vanligvis stående oppå kabinette, og ville ikke blitt det selv med et 4x12 slant kab. Godt tips det om høytalerne. Det er G10L-35 som sitter i kassa. Har lest folk påstå at det er overraskende mye bass kabinettet. Har noen "moddet" et kabinett til open back noen gang, eller er det en legendarisk dårlig ide?
 2. Hei folkens. Jeg er så heldig å eie en 100w London City amp. Det er en slags kopi av Marshalls plexi amper, point-to-point tror jeg. Fra en eller annen gang mellom midten av 70-tallet og tidlig 80-tallet. Anyways. Jeg vil gjerne ha noen råd angående et matchende kabinett for denne ampen. Det ligger et Marshall 1965B 4x10-kabinett ute på finn.no til det jeg tenker er en god pris. Noen som har erfaring med 4x10, litt uvanlig tenker jeg... Ellers så går jeg å tenker på at 2x12 kabinett som tåler 100w amp. Inspill? forslag? hilsen. Aleksander.,
 3. Hei. Tror ikke dette er noe du vil finne på lager i noen butikk, typisk bestillingsvare tenker jeg. Men jeg vil tro de fleste musikkhandlere vil kunne bestille et for deg, selv om det er en fare for at leveringstiden er utrolig lang. König & Meyer lager et i alle fall. http://produkte.k-m.de/en/Stands-and-accessories-for-instruments/Fretted-instruments/14761-GUITAR-PERFORMER-STAND-black (tror det er flere distributører av K&M i norge, men i alle fall EMNordic) Adam Hall lager et. http://www.adamhall.com/uk/AH_p--project_27__b--M14760CHR__searchterm--electric (evenstad musikk distribusjon). Lykke til
 4. Knewt er en bra mann. Kjøpte boss od sak av ham. Betalte på forhånd, fikk den raskt i posten, fint pakket. Knewt er bedre enn mange nettbutikker.
 5. hei hei Noen som har peiling på om man kan få tak i en Butler Tube Driver kopi/emulering, evt noe som låter ganske likt? Skal helst ikke koste penger :-) Hvorfor Tube Driver? Fordi jeg er på jakt etter den myke klingene tonen som gilmour er kjent for. Evt, noen som kan bygge denne? hilsen SVK.
 6. Høydejustering var alt som skulle til. Takk Takk!
 7. [#CSTART-0] En feil oppstod ved tilkobling til chaten. Vennligst kontakt en administrator ka betyr no detta`?
 8. tenkte vell mer på om det vill føkke med tona på noe vis.
 9. SVK

  Nye pickups.

  det skal jeg jammen meg gjøre.
 10. Jeg eier Dread varianten av denne med cedertre lokk. De er også veldig veldig små i forhold til mye anna. Låter ikke som en fet taylor eller martin men det er vakker mellomtone og god balanse i lyden. Rund og fin bass (selv om noen kanskje ønsker mer bass-trøkk), klar og distinkt topp uten å bli for spiss. Min har gitar er 8-9 år gammel og jeg er eier nummer 2 og den er helt på linje med de nye eksemplarene jeg av og til prøver i butikken. veil. pris er 3696, benum er importør. btw. Jeg er enig med de som anbefaler g#gitarene det er fete saker. Når det gjelder Martin backpacker eller traveler eller hva de nå heter så er det heller skuffende affærer. Da tar jeg heller en ukulele. (ÆSJ!!!)
 11. Det er jo litt klønete å ikke ha tenkt på det. Kan man ende opp med skru de for langt ned?
 12. SVK

  Nye pickups.

  svært pirkete da. Kan vell kværullere videre å si at baritone egentlig er et stemmeleie og brukes for å si noe om hvilket toneleie et instrument eller en sanger opererer innenfor. Hvis jeg lagde en gitar i min gitarfabrikk som hadde vanlig strat scale men ble levert fra fabrikk satt opp for å spelle H-H burde jeg vell kalle det for en baritone gitar??? men hvis jeg skal bøye meg over baklengs for det så; JA. det er ingen baritone gitar, bare en gitar som klinger som om det er en baritone gitar. en har en mykere spillefølelse pga kortere scale. Tele lead og p90 er et spennende forslag. Har hørt det påstått at p90 ikke går så bra på strat type gitarer, (husker ikke hvorfor, var noe en lokal helt la ut om en gang for noen år siden). Noen som har hørt det samme, evt. erfart motsatt?
 13. Fett. Var omtrent så enkelt jeg håpte det skulle være. Da er det bare å lete frem loddebolten :-) Takk Hr. Greener.
 14. Hei hei Jeg har mekket meg en baritone gitar av en gammel strat (dvs. ny nut og halsjusterin osv. slik at den nå stemmes OK til H). Halsen er sinnsykt fet. (selv om gitaren kosta 1995 for 12 år sida), men pickupene er så som så etter min oppfatting. ALTSÅ skulle jeg gjerne har fått ordna nye pickups. Jeg vil ha S S H konfigurasjon. Forslag til model/brand? Post Scriptum: skulle du tilfeldigvis også ha noen og selge; give a shout!!! Notabene: Ikkje flytt denna til kjøp og salg. trenger forslag først og fremst. Hilsen SVK.
 15. Så. Jeg skal ordne meg en killswitch, hadde jeg tenkt. MEN. Jeg er litt sær, og trenger hjelp, i første omgang fra noen gode på gitar elektronik. (Psykolog får vente til jeg har fast inntekt utover stuidelån). Vil ha en slik trykk bryter som spretter ut i normal posisjon av seg selv, ikke en LP-stil pickup velger. I de fleste design jeg har prøvd og sett av dette så er det slik at man må trykke inn for å kutte lyden. Dette er kontraintuitivt for meg. Jeg vil at det skal være lyd kun når jeg klemmer INN bryteren. Så får at gitaren skal være brukanes til noe anna enn bare killswitch triks trenger jeg en måte skru denne av og på. EVT om det finns en måte å lodde opp en toggle switch slik at jeg kunne bytte mellom at killswitchen slipper lyden gjennom i normal posisjon og kutter den i normalposisjon. kan noen bidra med noen tips? (kan jo neven at dette gjøres på en gammel strat kopi med masse plass på plekterbrettet.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.