Web Analytics
Jump to content

Jiwestone?


localhost8080
 Share

Recommended Posts

Kjoepte min gitar hos Jiwestone..er vel bra priser og veldig bra service.

Er min foerste gitar da saa jeg vet ikke hvordan kvaliteten er, men er man nybegynner saa er det vel ikke noe dumt sted aa starte.

gibson_sg hva er det som ikke er fult saa bra med produktene..bare lurer siden jeg ikke har noe sammenliknings grunnlag?

Link to comment
Share on other sites

vel, jeg tenkte mest på produktene generelt... (ja jeg stryker alle under en kam :P )

Jeg kjøpte 2 pedaler der i mine yngre dager, og begge var en vits :P

men +et der er at jeg kontaktet dem angående wah pedalen, og sa at der var ulyder og støy fra pedalen. da fikk jeg tilbake pengene og kunne bare beholde pedalen. Det er god service det :) (men jeg kastet den da, den var ubrukelig :P men uansett kjempe-service )

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte min første gitar der for 2-3år siden.

En SG som jeg er fornøyd med (og 3 andre jeg kjenner som har kjøpt).

Det eneste jeg kjenner til som minus på gitaren er vell dårlige hambuckere og forlite lakk på kroppen. De andre Jiwestone gitarene jeg har prøv er helt greie, men dårlige mikrofoner igjen og kvaliteten skulle vert litt bedre. Men billig pris har de jo.

Link to comment
Share on other sites

visst du vet du kommer til å spille gitar, så er det vel greit å kjøpe en god gitar allerede nå :)

visst du ikke er sikker, du vil bare teste ut og sjekke om gitar er noe for deg.. tja.. hvorfor ikke kjøpe en Jiwestone? ;)

jalla eller ikke, det går hvertfall an å spille på den.. (rekner jeg med :P )

Link to comment
Share on other sites

Har kjøpt gitar derfra, kan ikke si at jeg anbefaler andre å gjøre det samme. Støy fra pickups, løse stemmeskruer og generelt sett dårlig håndarbeid fører til mye vedlikehold bare for å holde den spillbar. Servicen deres var ikke så veldig god heller, tok meg en halvtime å finne ut om de hadde sendt gitaren (handlet over nett og fikk ikke bekreftelse) fordi support-mennesket jeg snakket med så vidt forstod norsk.

Kort og godt: jeg ville gått for en annen produsent.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte en gitar der som funker greit, men jeg skal ikke kjøpe der neste gang...:P

ikke noe vondt, men gitaren er ikke av beste standaren teknisk, men den er deilig å spille på.. men hvis lyden blir dårlig, så er jo poenget med gitaren borte..:P

Link to comment
Share on other sites

Jegt kjøpte en HRB-200 for noen måneder siden. Helt OK gitar, og bedre enn andre gitarer i samme prisklasse som jeg har prøvd. Lyden blir best gjennom forsterker, men også brukbar uten.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.