Web Analytics
Jump to content

Jiwestone?


localhost8080

Recommended Posts

Kjoepte min gitar hos Jiwestone..er vel bra priser og veldig bra service.

Er min foerste gitar da saa jeg vet ikke hvordan kvaliteten er, men er man nybegynner saa er det vel ikke noe dumt sted aa starte.

gibson_sg hva er det som ikke er fult saa bra med produktene..bare lurer siden jeg ikke har noe sammenliknings grunnlag?

Link to comment
Share on other sites

vel, jeg tenkte mest på produktene generelt... (ja jeg stryker alle under en kam :P )

Jeg kjøpte 2 pedaler der i mine yngre dager, og begge var en vits :P

men +et der er at jeg kontaktet dem angående wah pedalen, og sa at der var ulyder og støy fra pedalen. da fikk jeg tilbake pengene og kunne bare beholde pedalen. Det er god service det :) (men jeg kastet den da, den var ubrukelig :P men uansett kjempe-service )

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte min første gitar der for 2-3år siden.

En SG som jeg er fornøyd med (og 3 andre jeg kjenner som har kjøpt).

Det eneste jeg kjenner til som minus på gitaren er vell dårlige hambuckere og forlite lakk på kroppen. De andre Jiwestone gitarene jeg har prøv er helt greie, men dårlige mikrofoner igjen og kvaliteten skulle vert litt bedre. Men billig pris har de jo.

Link to comment
Share on other sites

visst du vet du kommer til å spille gitar, så er det vel greit å kjøpe en god gitar allerede nå :)

visst du ikke er sikker, du vil bare teste ut og sjekke om gitar er noe for deg.. tja.. hvorfor ikke kjøpe en Jiwestone? ;)

jalla eller ikke, det går hvertfall an å spille på den.. (rekner jeg med :P )

Link to comment
Share on other sites

Har kjøpt gitar derfra, kan ikke si at jeg anbefaler andre å gjøre det samme. Støy fra pickups, løse stemmeskruer og generelt sett dårlig håndarbeid fører til mye vedlikehold bare for å holde den spillbar. Servicen deres var ikke så veldig god heller, tok meg en halvtime å finne ut om de hadde sendt gitaren (handlet over nett og fikk ikke bekreftelse) fordi support-mennesket jeg snakket med så vidt forstod norsk.

Kort og godt: jeg ville gått for en annen produsent.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte en gitar der som funker greit, men jeg skal ikke kjøpe der neste gang...:P

ikke noe vondt, men gitaren er ikke av beste standaren teknisk, men den er deilig å spille på.. men hvis lyden blir dårlig, så er jo poenget med gitaren borte..:P

Link to comment
Share on other sites

Jegt kjøpte en HRB-200 for noen måneder siden. Helt OK gitar, og bedre enn andre gitarer i samme prisklasse som jeg har prøvd. Lyden blir best gjennom forsterker, men også brukbar uten.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.