Web Analytics
Jump to content

localhost8080

Medlem
 • Posts

  378
 • Joined

 • Last visited

About localhost8080

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.musikkavisen.no

Profile Information

 • Location
  Fredrikstad

localhost8080's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. Hey! Har et spm til! Tuppen på loddepennen min har blitt ganske stygg etter å ha blitt brukt fem, seks ganger, burde jeg gjøre noe med det? stålull?
 2. Jupp jupp, skal prøve å se hvordan det høres Takk for svar!
 3. Her er forresten databladet til 1N4448 dioden: Diode 1N4448
 4. Holder på å bygge en MXR Dist pedal, men på layout dokumentet står det at man kan velge dioder selv. Jag har et par 1N4448 dioder liggende, og lurte da på om jeg kan bruke disse? Her ligger Layouten for kretsen: getFile.pdf
 5. - hvordan blir det om man skal koble inn en lysdiode i kretsen? bruker man da tre-veis bryter, og bruker midterste rad på dioden? - må man da lage et lite resistansnettverk rundt dioden slik at den får riktig strøm/spenning? regner med at den ikke tåler 9V
 6. Takker for svar =P Vet godt hva som menes med pica, milli, nano osv, var bare at jeg måtte være helt sikker på at µ var det samme som u Men har et nytt spm: Jeg har nettopp etset meg et kretskort, men så ser jeg at noen av lederene er litt "svake". Går det ann å fikse dette ved å bore to hull i lederen og lage en strapping? Laget et bilde for å illustrere
 7. Hvis du skal etse kort på Omega, hva trenger de da? "Tegningen" det står READY TO TRANSEFER under på (www.tonepad.com/pdf-oversikten)?
 8. Er µF det samme som uF ? eller nF eller pF ???
 9. Fant ut av at jeg heller starter med et litt lettere prosjekt, i og med at jeg ikke har allverdens erfaring (Har kun faget TFE 4110 - Kretsteknikk med digitalteknikk). Derfor blir det denne! Delene er bestilt og kommer om en ukes tid http://www.smallbearelec.com/Projects/TweakO/TweakO.htm BTW: Takker for hjelpen painkiller!
 10. ja, var akkuratt innom nettsidene dems! Får vel ta meg en tur innom der =P
 11. Hey! Du sa du fikk etset kort på NTNU? Hvor fikk du gjort det? Kretsteknikk-lab'en?
 12. Jeg er jo litt usikker på delene ja! Hva slags potmetere og kondensatore feks. Det står jo en liste over hva man trenger på tonepad.com, men når jeg går inn på banzaieffects.com, så er det ganske mye å velge i føler jeg! Assa, jeg vet jo dataene (Potmeter: 20k lin. osv) men det finnes jo mange av dem! Du har ikke noen liste over hvilke deler du valgte?
 13. Hei! Har lyst til å bygge en (nokså) enkel dist. pedal, og tenkte da jeg kunne starte på kongen selv: en Tube Screamer! Jeg har funnet et sted hvor jeg kan bestille kretskortet(eller veroboardet, heter det kanskje), men hvor kan jeg bestille resten? resistanser, kondensatorer, potmetere, IC'er, og resten av duppedittene... Finnes det noen komplette DIY pakker, som inneholder alt man trenger? Har tittet litt rundt etter "ferdig"-pakker, men ikke funnet noe, finnes dette i det hele tatt? eller må jeg kjøpe alt hver for seg?
 14. litt fudge her og der, men syntes det var ganske bra! er tross alt en litt vanskelig sak det der
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.