Web Analytics
Jump to content

Archangel

Medlem
 • Posts

  98
 • Joined

 • Last visited

About Archangel

Archangel's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Jo takk for svar er klar over det men tenkte mer når man er i en situasjon når man finner noe på youtube (som er mitt tilfelle) og har etpar andre sanger som betyr noe for en som der ikke finnes noe tab av.
 2. Hallo, jeg har et lite spørsmål omkring tablaturer og hvem som lager dem. Er det vanlig at foreksempel musikkstudenter tar imot forespørsler om å lage tablaturer mot betaling eller noe slikt, dersom man ikke er helt stø i det selv ?
 3. Vet ikke om det hjelper men dersom du går på nrk.no og ser på nett.tv så kan du lete frem til et klipp hos "Skavlan" da han spiller en akustisk versjon av "En bøtte med lys" (som forøvrig er bedre enn album versjonen etter min mening) mener det var i 2004. Som sagt vet ikke om han bruker teknikken der men klippet ligger der tror jeg.
 4. Jeg kommer endel innom sidene for å sjekke poster, nyheter osv for å se hva som har hendt, og jeg har sett at i gitar forumet så er det en heller klar overvekt av poster relatert til elektrisk gitar. Jeg bare lurer på om det er noe som kunne hatt noe for seg å dele gitar delen av forumet i Elektrisk-Stål-Nylon underforum. Det er per idag ganske vanskelig å lete frem poster om de to sistnevnte. Samt at det ville være mer praktisk å finne nye poster for forskjellige typer gitarer, enten ved browsing for å finne nye poster eller ved søk.
 5. Nylon-strenger faller vel fortere "out of tune" enn stål-strengere ved nye strenger. Har du nettopp skiftet de ?
 6. Hehe ja hva angår kvaliteten er jo subjektivt. Jeg kjøpte en stålstrenger og en nylon av de, begge mine første innenfor sine bruksområder, uansett greit nok for nybegynnere. Hadde nok handlet andre steder i fremtiden men allikevel synd om det er sant som andre kommenterte at det blir et alternativ mindre.
 7. Har de sluttet med virksomheten, ser at sidene har vært nede ganske lenge nå ? Muligens det bare er online da men allikevel tenkte bare jeg skulle spørre.
 8. "Annie`s song" av John Denver, er vel orginalt spilt med 12-strenger tror jeg er ikke helt sikker.
 9. Hm interessant, er demo klipp nr 4 der han spillet hele klippet endel av en sang av samme artist eller bare noe "random" stuff ? Var kult iallefall
 10. Ben Harper - Walk away Ben Harper - Waiting for an angel
 11. Jeg personlig uansett ville ikke ha gått så høyt som 5000 kr på den første gitaren. Greit dersom man har mye penger (vet ikke jeg), men du skal kanskje også ha kasse, strenger, tuner, plekter noen lærebøker, gitar-stativ og muligens også lærer. Dessuten sier du at du ikke har spilt så mye før så hvor godt du egentlig liker det er vel ikke mulig å si enda. Jeg kjøpte en Jiwestone akustisk til ca 2500kr og kommer til og bruke den til jeg er såpass "god" at jeg finner glede i og spille mer i den forstand at det er lettere, først da kommer jeg nok til og kjøpe en dyrere gitar. Hvor god min Jiwestone gitar er i forhold til lyd og pris vet jeg faktisk ikke, noen av de mer drevne akustiske spillerne her inne vet kanskje litt mer om generelt rykte i henhold til pris, merke og kvalitet. Men for all del gjør hva du vil
 12. Ja så som så om det, men ikke det jeg spurte om da
 13. De fleste her er vel enig i at Øystein Sunde er en veldig god gitarist. Jeg har bare hørt noen sanger her og der av ham, men det jeg lurer på er om han har laget noen skikkelig pene eller kjappe instrumentaler som viser hvor teknisk han er?
 14. Ben Harper i mitt tilfellet, hadde det ikke vært for ham hadde jeg nok spilt piano nå
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.