Web Analytics
Jump to content

Behringer


Recommended Posts

Har skjekket ut effektpedalene til Behringer på gitarhuset og har funnet ut at prisen på disse er unormalt lav til å være den typen effekter.

Er det noen som har erfaringer med de om de er dårlige kopier, eller om de er bra?

Edited by Gitarhenrik
Link to comment
Share on other sites

De er kopier.

De er ganske bra.

Vi hadde en A-B test mellom Behringer og Boss for noen måneder siden, og det var så godt som ingen forskjell. Cluet er at Behringer plukker opp utdaterte patenter og lager helt lovlige kopier til en mye rimeligere pris.

Hvis du vil ha helt greie effekter er det sikkert helt ok.

Sjekk youtube, mye eksempler der.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville holdt meg unna.

Tok med meg en delay hjem fra den lokale musikksjappa, som jeg leverte inn dagen etterpå.

Den farga lyden så j@#lig og det var en suselyd fra boksen alà "stiv kuling", djeezez!!

Billig bokser = Billig lyd

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd en del av dem selv, og egentlig er de helt ok.... Til den prisen kan jeg godta litt 'svinn'. En OD100 jeg har har blitt ødelagt i strømpluggen, bruker nå en slags batteriadapter på den..

Har DD400 Digital Delay, helt ok, og FX600 Multi effekt, bruker mest phaser og chorus på denne, helt ok..

OD100 låter vel egentlig helt likt med Boss OS-2...

Også har jeg en Bass V-Amp (multieffekt for bass/gitar/keyboard), og den er jammen helt ok den også!!

For de med et stramt budsjett så må jeg si Behringer er et brukbart alternativ.

Link to comment
Share on other sites

Mye av grunnen til at behringerpedaler er så billige er pga. billige komponenter og billig konstruksjon. Plast tvers gjennom! Jeg ville ikke stolt på en sånn pedal I alle fall. Godt mulig at mange av dem låter greit, har aldri prøvd, men billige komponenter og dårlig bypass tilføyer gjerne en del støy, og fjerner litt diskant og slik selv når den er av.

Link to comment
Share on other sites

Har en behringer Bass EQ. Har prøvd den på gitarampen min med gitar. Den gjorde no jobben. Fikk den for 50kr elns, husker ikke.

Man skal ikke sammenligne kvaliteten og lyden på dyre og billige pedaler.

Til pengene, så vil jeg si at Behringer er ganske ok/greit.

Men det betyr ikke at det nødvendigvis er bra. Men eg ville ikke kalt det for drit.

Link to comment
Share on other sites

Ville sagt at det er et rimelig greit alternativ når man skal sette seg inn i hvordan ulike effekter fungerer. Har aldri hatt noe Behringer, men det er da gjennomgående at slike billige effekter er helt greit, iallefall for prisen man får, men man kan da ikke sammenligne dem med pedaler i høyere prisklasser.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hatt både veldig gode erfaringer, og veldig dårlige erfaringer med Behringer.

Min regel nå er å teste det jeg kjøper. Altså teste akkurat den gjenstanden, ikke samme bare samme modell.

Behringer har (/hadde?) dårlig kvalitetskontroll! Best å prøve synes jeg.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Behringer- tuner, og en Korg Pitch Black. Begge gjør jobben, og er like nøyaktige. Korgen oser kvalitet, og er litt kjappere. Det er forskjellen.

Ellers mener jeg en del av Behringer- hetsingen er ren snobberi, lydmessig sett.

Skal man ut på vegen og gjøre 200 jobber, hadde jeg ikke valgt Behringer, men på gutterommet gjør det etter min mening samme nytten som hoity- toity- pedaler. I hvert fall når trommeslageren og bassisten klemmer i veg.

En sak skal de ha kritikk for- patenten for å åpne batterirommet er ikke bra. Det bør man gjøre når man har god tid, og egnet vertøy for hånden.

Det var jeg som lagde den AB- testen på Behringer og Boss, folket var meget i tvil..

Skal lage en ny blindtest på "Møkkaberhinger" versus vintage SM 58, men har bestemt meg for å ikke starte noe nytt før Glorocasteren er ferdig. Da skal dere få testet gullørene og avgjøre om kroner 99 låter like bra som en tusenlapp.. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde en Behringer chorus pedal som helt plutselig slutta å funke, prøvde med både batteri og adapter, men den ville ikke virke. Kan jo hende det var noe med akkurat den pedalen, men personlig ville jeg ikke stolt på Behringer stompboxene i live sammenheng, ihvertfall ikke de aller billigste.

Edited by campCKY
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.