Web Analytics
Jump to content

kake

Medlem
 • Posts

  903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

kake last won the day on April 26 2013

kake had the most liked content!

About kake

kake's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

16

Reputation

 1. Har laget en liten innspilling til. Den som heter "en annen liten telejazz" på siden her http://www.nrk.no/Urort/Artist/jazzodin/default.aspx Har enda ikke noe perkusjon, men konstruktiv kritikk er velkommen.
 2. Creds til den som hører hva slags bass/bassutstyr det er forresten
 3. Takk for hyggelige tilbakemeldinger
 4. Lekte meg litt med telen og syntes dette ble ganske tøft. Noen kommentarer?
 5. Hvis vi ser bort fra teksten og ser på selva låta så synes jeg den er helt latterlig typisk og typisk. Det er som om noen har fått oppgaven "Skriv en pop-låt - og gjør den så klisje radiopop som du bare klarer!". Det har de lykkes med.
 6. Jeg er også frelst for denne - den er helt fantastisk til alt jeg bruker den til, blues, jazz, rock etc. Den står ikke tilbake for langt dyrere forsterkere jeg har prøvd. Aner dog ikke hvordan den er til tyngre musikk...
 7. Ohæheh. Skulle til å skylde på at den sikkert ble postet mens jeg fant fram lenken, men den forrige ble visst postet sånn ca. 10 timer tidligere. Jaja
 8. Kan effektene i denne sammenlignes med Line 6 M9, kvalitetsmessig?
 9. Kan anbefale Godin 5th Avenue. Konge jazzboks.
 10. Har sett en ganske dyktig gitarist spille med en sånn forsterker noen ganger. Det låter alltid bra!
 11. Jeg prøvde en haug el-pianoer en tid tilbake, inkludert det. Falt til slutt på et Korg SP-250, som etter min mening låt bedre enn alle de andre. Jeg fikk det for 6000,- splitter nytt i butikk. Anbefaler deg å sjekke ut det!
 12. Ser ut til at jeg får lånt en Sennheiser E835 (visstnok et godt alternativ til SM58, som jeg har sett blir brukt til trompet) og et mikrofonstativ Med tanke på de ulike gitarene i klippet er det akkord-rytme, sologitar og en som legger litt melodi sammen med trompeten i starten. Denne har en funky delay som kanskje er "tremoloen" du hører? Skal ta til meg tipsene dine, og prøve å gjøre det hele litt mer strukturert, og spille inn greier på nytt. Blir nok dessverre ikke oppmikking av gitarforsterkere med det første, men skal arbeide med å få en bedre gitarlyd. Med tanke på trompetlyden likte jeg litt at det ble litt lite topp og mye klang, men det ble kanskje litt vel mørkt og grumsete.
 13. Hvilke gitarer mener du jeg burde spilt inn fler av, og fått mer frampå? Sologitaren, melodilinja eller rytmegitaren? Må helt ærlig talt si at jeg syntes amp-simen i logic låt fint til clean-opplegg, som jeg har brukt på dette klippet. Av mikrofon-stæsj har jeg kun en Zoom H4n, altså noe kondensatoropplegg. Ikke heelt optimalt til å mikke opp gitarforsterker kanskje, heller ikke med tanke på støy i rommet.. Så mest realistiske alternativet mitt er å bruke Guitar Rig, som kanskje låter noe bedre enn Logic sine amper?
 14. Takk for tips Skal prøve å spille inn ting på nytt, og få det litt tightere, og få til trompeten litt bedre og renere. Har du noen tips til hvordan gjøre det litt mindre "tamt"? Kanskje en gitartone med litt mer futt i til soloene? Spilte med gitaren koblet rett inn i PCen og Logic, og synes ikke det låt noe bra med vreng. Kanskje prøve med Guitar Rig senere, eller kanskje til og med prøve å mikke opp forsterkeren min. Kanskje en idé å prøve å lage litt mer variasjon noen steder med noen funky synkoper og nye melodilinjer? Tenker kanskje det hadde vært litt kult med en litt mer funky rytmegitar med wah (porn-style) etter hvert i låta. Får mange idéer nå
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.