Web Analytics
Jump to content

guitarrig

Medlem
 • Posts

  214
 • Joined

 • Last visited

About guitarrig

Recent Profile Visitors

1,969 profile views

guitarrig's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

2

Reputation

 1. guitarrig

  NGD :)

  Grattis med flott strat! FSR (Factory Special Run) er gitarer produsert i begrenset antall, og noen ganger også begrenset til kun enkelte butikker. Det er noe helt eget med sorte strat'er med sort plekterbrett. Blir i grunn slitt misunnelig!
 2. Har en Koch Twintone som har en (i mangel av gode norske ord) spring reverb. Den er nå sluttet å virke. Når jeg skrur opp på reverb blir det bare mer støy i forsterkeren, og det er definitivt ikke noe romklang ute å går. Jeg prøvde å skru opp for å se om det kunne være noe løst, men alt ser fint ut både inni forsterkeren og i reverb-tanken. Noen som har en idé om hva dette kan være? Kan det være at reverb-tanken rett og slett er defekt, og må byttes ut?
 3. Fikk byttet min Vox AC15C1 i en Koch Twintone i dag! I think I'm in love! Flott vreng, og mye headroom på clean-kanalen.
 4. Er litt usikker på årstall, men gitaren lå på 2110 + frakt (og moms som det heter at man skal betale )
 5. Satt å trykket litt på ebay for noen uker siden, og kom over en js100 til en grisepris. Vips så var den kommet hjem! Etter jeg fikk satt den opp på skikkelig vis ble den meget så bra! Har aldri hatt en gitar med edge eller floyd rose før, så det var morsomt å prøve. Må innrømme at jeg ikke ble helt inspirert med en gang den kom inn døra. Vi klikket ikke helt sammen. Men etter et godt oppsett og noen ferske strenger ble saken noe helt annet=) bilder kommer i kveld!
 6. Har ikke jording i stikkontaktene i leiligheta jeg leier. Opplever en del susing i forsterkeren min (AC15),og lurer på om det skyldes at jeg ikke har jording. Finnes det noen form for strømforsyning jeg kan koble forsterker til som eliminerer behovet mitt til å ha jord i veggen? Mener på jeg så noen som påsto de hadde noe slikt som skulle virke, men greier ikke å finne tilbake til det. Tenker på type rack-enhet eller lignende.
 7. Liker å variere litt, men nå har jeg en Boss SD-1, T-rex mudhoney, digitech bad monkey, E. Harmonix Little big Muff
 8. I tilleg til mic'ene trenger du et tone-potmeter og et volum-potmeter. Her bruker man som regel enten 250 kohm eller 500 kohm. Går litt på smak og behag. Du trenger også en kondensator til tone-potmeteret. Her er det vel vanlig med ca 22 microfahrad om jeg ikke tar helt feil? Du trenger også en 3-veis bryter og en jack-inngang. Dette kan du finne på gitarist.no som er en norsk side.
 9. Dette er min første bigsby. Digger det så langt. Også ser det så sinnsykt fett ut!
 10. Da har jeg fått montert den, og er relativt fornøyd med resultatet. Den virker fint, men ble 3 til 5 mm skjevt. Siden det bare har med det kosmetiske å gjøre så langt jeg kan se, så fikser jeg det neste gang jeg skifter strenger. Her er gitaren før montering: Og etter
 11. Prøv denne! Under 200 inkl. frakt fra statene.
 12. Grattis med flott gitar. Jeg stemmer for at du kjører på med PAF Classic! Er sikkert en kongeøks så snart du blir kvitt EMG'ene!
 13. Bruker hva enn som kommer ut av min PickPunsh. Så justerer jeg hvor finslipt jeg vil ha kanten på hvert plekter. Funker like bra som dunlop-plekterene jeg brukte før.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.