Web Analytics
Jump to content

jealei

Medlem
 • Posts

  340
 • Joined

 • Last visited

About jealei

 • Birthday 12/09/1990

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Horten

jealei's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. bah, jeg har ikke lyst til å koke opp voks og dyppe pickupen i det, får vel bare spare opp til nye pickups
 2. pickupen har cover på seg, trodde disse var vokset jeg?
 3. Jeg sliter med en veldig høy tynn ekkel skrikende feedback med utstyret mitt, jeg hadde ikke dette problemet da jeg brukte utstyret på en ibanez s520ex med emgs, når jeg bruker crunch kanalen, så merker jeg ikke noe spesielt til feedback, selv om jeg presser ampen med en ts9 (gain kl 9, tone midt på og level på full spiker) men når jeg går over på lead så for jeg en helt forjævlig feedback, ikke den dellige sustain feedack, men en tynn og skrikende en. Når jeg ikke har på ts9'en så er ikke feedbacken så "ille" det kommer litt lyder, men det blir helt forjævlig når jeg setter på ts9'en, dette skjer kun på bride pickupen og selv om jeg legger meg på strengene kommer denne feedbacken. Jeg har lest litt rundt og ser ut som brigde pickupen kan være mikrofonisk, men har litt vanskelig å tro for at gibson slurver så mye med pickupsa på gitarene sine, og det er ikke ampen, da jeg og en kamerat har akkurat den samme ampen og kabinett, og den feeder som et helvette på den også. Det som er merkelig at selv på relativt lave volumer så feeder det, det hjelper å skru ned volumet litt på gitaren eller å skru ned tone kontrollen, bridge pickupen har jeg allerede skrud ganske langt ned i kroppen. noen råd til hva jeg kan gjøre?
 4. jeg vurderer veldig sterkt å bytte ut neck pickupen i gitaren, den har veldig mye bass, selv om bassen er på 0 på forsterkeren, brigden er jeg veldig fornøyd med, noen tips?
 5. vill anbefalle tubemeister på det varmeste, finnes omtrent ikke noe den ikke kan
 6. vi spiller for det meste rock, metall, og melodisk metall, og tubemeisteren klarer alt, viss du søker den opp på youtube så ser du alt den er i stand til, kabinetter og slikt har jeg ikke peiling på dessverre. jeg kjøpte 2x12 hiwatt cab fra norsk musikk, og den funker fjell, men koster litt da
 7. tubemeister 18 ville vært perfekt for deg, men den koster rundt 5000 lapper et sted, på disse tubemeisterene kan du enkelt skru ned watten, det finnes også en tubemeister 5, men den har jeg ikke prøvd så den vet jeg ikke noe om
 8. jeg har prøvd både tubemeister 18 og 36, og disse er helt vanvittige rå amper, 18 var litt lavt når jeg prøvde den på bandrommet, så måtte ty til en 36, men hva slags bruk hadde du tenkt, er det gutteromsamp eller skal den brukes i band? og hvor mye har du tenkt til å bruke?
 9. Vel jeg må jo innrømme at jeg fikk ikke alt på en dag, men i løpet av en 2 ukers tid så blir på en måte en samletråd, først ut er en Gibson trad. Iced Tea Helt fantatisk finnish, det synes ikke på bildet, men fy faen den er helt fantatisk vakker, og spillbarheten er en drøm, jeg har en ibanez s520ex som har en veldig tynn og rask hals, men synes faktisk gibsonen er lettere å spille på, så fremt man ikke skal opp i 22. bånd, disse er litt lettere tilgjengelig på ibanezen, men jeg er egentlig veldig glad i litt tjukkere halser. er veldig fornøyd med pickupsa selv om de er stock, men mulig jeg bytter ut neck pickupen da jeg synes den er litt bassete, sustainen i gitaren alene er helt utrolig, med tubemeisteren og ts9 så får du uendelig sustain. Den lysende blå tingen bak gitaren er en H&K tubemeister 36, en av de råeste forsterkere jeg noen gang har vært borti, krystall klar clean, face melting high gain fuzz, helt fantatisk amp som er helt utrolig allsidig. Med tubemeister 36 så døde mitt behov for en multieffekt, så da ble det å kjøpe inn stompbokser kjøpte meg en ernie ball volum pedal, denne kjenner vel de aller fleste. Kan ikke ha en rør amp uten en TS9, denne grønne saken gjør at ampen går fra awesome til legendary, du får den ekstra punchen, og sustain som varer evig. kjøpte meg en polytune som er en kjekk liten tuner, som er utrolig praktisk når du bare skal sjekke om gitaren er stemt raskt, og sist men ikke minst en nova repeater, absolutt en av de bedre delayene som er på markede.
 10. frakten kom på 80 dollar, synes det er trist at bildene ikke fanger den glansen gitaren fikk etter jeg smurte den inn med olje, den ble virkelig nydelig, blir spennende å se hvordan den låter, og hvordan den blir å spille på når den er ferdig, tollen greide å rote bort studsa til tailpiecen, jeg fikk den lokale gitar pusheren til å sjekke om han hadde noe ligganes, så ser ikke så mye på monterings fronten til jeg har de delene i hus
 11. oppdatert førstepost med bilder
 12. har sett den tidligere, men det står ikke hvor du skal plassere stoptail biten i forhold til brigden
 13. jeg har lest litt, og det virker som folk at litt forskjellige meninger som hvordan man skal måle skalaen, noen sier at du skal måle fra nut (siden som er i kontakt med gripebrettet) til frettet på tolvte bånd, mens andre sier fra nut til midt mellom 11. og 12. bånd, jeg målte i flg den første metoden lengden mellom nut til 12 bånd til 312 mm, så da skal midten av brigden settes på 624 mm med en lett skråning slik at bassen er litt lenger fra nutta mens men den lyse e strengen er litt nærmere, viss jeg har forstått det rett? men hvor skal stop tail biten plasseres i forhold til saddelen?
 14. altså jeg sa at man ikke kan drille der man SYNES det passer men men jeg kom over han fyren her som mekker sin egen gitar, er fremgangsmåten han bruker god? http://www.buildmyel...egory-menu.html edit: hvordan laster man opp bilder?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.