Web Analytics
Jump to content

Ny GNR Skive


ibanez

Recommended Posts

 • Replies 40
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Er det ikke så at den nesten var ferdig da? men så var det ett eller annet Axl ikke fikk som han ville , så kasta han master teipene fra den nesten ferdig innspilte skiva å sa han ikke gadd mer?

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Guns 'n Roses ( eller Axl) har jobbet i 8 år eller noe nå med det som liksom blir neste album. men Axl er jo ikke mentalt helt blant oss, så ikke vent på nytt album, det kommer sikkert aldri. Og ikke noe savn, de har gitt ut sitt beste album først, og det var minst like mye Slash's album..

Link to comment
Share on other sites

Liker ikke GnR så bra, men syntes Velvet Revolver er ganske alright. Kjipt de "bøffa" riffet mitt. De burde også gjøre noe med han vokalisten. Han har alt for streit rockestemme, samt han ligner alt for mye på en viss gammel punker.

Link to comment
Share on other sites

Liker ikke GnR så bra, men syntes Velvet Revolver er ganske alright. Kjipt de "bøffa" riffet mitt. De burde også gjøre noe med han vokalisten. Han har alt for streit rockestemme, samt han ligner alt for mye på en viss gammel punker.

Kan ikke han vokalisten ta på seg en genser i slither?

Han ser ikke helt ok ut...

Men ellers ruler Velvet Revolver..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.