Web Analytics
Jump to content

AnDy

Medlem
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

About AnDy

AnDy's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Nei, finner ikke det på www.mysongbook.com. Finner O Holy Night, men ikke Trans-Siberian Orchestra versjonen. Finner den ikke noen steder på nettet. Den høres ganske enkel ut. Deler av den iallefall, så jeg tror ikke det er så vanskelig å få laget tabs til den for den som kan det.
 2. Hei. Jeg lurte på om noen her har hørt noe av Trans-Siberian Orchestra? Jeg hørte en sang som er en slags medley av O Come All Ye Faithful og Oh Holy Night. Det jeg gjerne vil ha er tabs av er Oh Holy Night på den måten De spiller sangen. Jeg tenker på bare "lead-guitar" selvfølgelig. Tror ikke det er så vanskelig for de som kan det, men jeg som er så dårlig på gitar så klarer jeg ikke å finne ut tabs'a sjøl. Håper noen kan hjelpe
 3. AnDy

  Gjettelek

  Don't Cry- Guns N' Roses enkelt å høre det! Må prøve noe litt mer "ukjent"!
 4. Theme til MacGyver er helt rå! Er det mulig å spille den på gitar? Kan noen lage tab av den introen? Det hadde vært drit kult å kunne spillt den theme'n.
 5. AnDy

  Vaske gitar?

  Ok. Det finst slikt altså. 8)
 6. AnDy

  Vaske gitar?

  Hva med det inni gitaren og slikt? Humbucker eller hva det nå heter....
 7. AnDy

  Vaske gitar?

  Hehe. Det var nå egentlig ikke feieren sin feil da. Han gjorde jo bare jobben, men luka på pipa var vel ikke helt tett... Men litt seriøst... Tar gitaren stor skade av dette? Som sagt er det ikke synlig sot på den, men det er litt
 8. Bør man vaske en el-gitar? Evt. hvordan gjør man det best? Feieren var hos meg i dag og rommet gitaren var i ble sotet ned! Hva vil det ha å si for gitaren? Kan den bli dårligere av det? Det er ikke snakk om så veldig mye. Jeg ser ikke sot på gitaren, men når jeg drar hånden over gitaren så får jeg sot på fingrene. Gitar: Epiphone Les Paul Classic Plus
 9. Ikke for å mase, men det hadde vært fint om du kunne gå igjennom en Guns N' Roses sang en gang i fremtiden.
 10. Man kan høre hele plata her: http://www.mtv.com/music/album_preview/vel...ver/contraband/ Ikke særlig imponerende akkurat........ Viser bare at de ikke klarer å lage noe skikkelig musikk uten Axl.
 11. Er Axl en tosk fordi han ikke har tegnet en tegning til deg eller? Lurer på hva grunnlaget ditt er til å kalle han en tosk.
 12. Ja, det er en annen ting. Kanskje dere så Lydverket på NRK for omtrent en måneds tid siden. Det var et intervju med Slash og Duff som skulle handle om den nye gruppa Velvet Revolver, men omtrent hele intervjuet og innslaget handlet egentlig om hvor stor drittsekk Axl var og alt det der. Alt var liksom han sin feil.
 13. Alle forlot Guns N' Roses frivillig og de ga fra seg rettighetene til navnet Guns N' Roses til Axl. Han så vel hvor hekta de andre var på dop og han sikra seg vel rettighetene av den grunn fordi han så vel at det ikke ville vare. Så Duff og Slash kan takke seg selv for at de ikke "har" navnet Guns N' Roses mer.
 14. OK. Takk da vet jeg det:) Men når det gjelder denne rhytme og treble velgeren, hva skal den være på? Er det så enkelt at når man skal spille rytme så velger man rhytme og solo og lead så velger man treble? Hva med det stillet midt i mellom? Noen som vet hva Slash bruker?
 15. Er det noen som kan lage Guns N' Roses sanger og da spesielt Sweet Child O' Mine uten gitar? Hadde vært fint å hatt noe å "jamme" etter...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.