Web Analytics
Jump to content

Biaxident

Medlem
 • Posts

  1,364
 • Joined

 • Last visited

About Biaxident

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Asker
 • Interests
  Musikk

Biaxident's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

0

Reputation

 1. Haha, de bare kødder de er kompiser av meg fra Finnmark. Og ja, ikke mer(hvertfall ikke like mye) drikking før eller under konserter, det var ikke så kjempe smart men det var en fet kveld!
 2. Wow takk! God krititt, og jeg er veldig enig!
 3. acidjazz som i lignende d'sound, men takk siden du svarte!
 4. Halla! Så jeg spiller i et band som heter Dorian Craze, vi jobber hardt med å komme oss fram i verden. Vi skal blant annet spille på Oslo Jazzfestival og Asker Jazzfestival, pluss mer månedene framover! Så jeg håper på å få litt konstruktiv kritikk fra dere på forumet, for her ligger det noen live låter fra en konsert vi spilte i juni: Dorian Craze Live Jeg var temmelig full den kvelden, men det var utrolig gøy! Håper det er noen som liker musikkstilen her. Litt acidjazz-pop-funk-soul, jeg elsker det hvertfall!
 5. a-ha d'sound bjørn eidsvåg med band (bla. Børge Pettersen-Øverleir og Anders Engen) farmers market bugge wesseltofts new conception of jazz nils petter molvær trondheim jazz orkester the real thing oslo gospel choir er noen av de jeg digger mest da
 6. ja sorry, men det er en bitteliten djembe, og jeg har vel egentlig bare testa det to ganger før. Så gi meg litt tid
 7. Halla, jeg tok også lagde noen greier i Reason. Etter det la jeg bare et par tracks med djemben min over det i Cubase SX. Veldig enkle greier med en simpel pc mic, så det er ikke en grovt bra kvalitet. Men det er litt morsomt da! Håper på litt respons! Djembe Sang håper det er noe av interesse
 8. Vet du hva!? Det skal jeg gjøre!
 9. Fungerer jo det, det blir bare samme greia uten octobans
 10. Hm, jeg tror kanskje jeg skal si: Velkommen!
 11. Nei. Det er sånn digg musikk, som bare groover skikkelig. Men det er ikke alle som liker det. Hehe, blir skikkelig bra! Gleder meg som en unge!
 12. Neida Black Album ligger i hylla et sted, men St Anger brente jeg Men jeg er ikke så fan av Metallica, mer Megadeth for min del.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.