Web Analytics
Jump to content

Relaxing


nettrom
 Share

Recommended Posts

Det høres ut som for meg at gitaren din er stemt litt under. Spesielt merkbart når du bruker litt vreng.

Og så synes jeg at timen din kanskje er litt firkantet? Prøv å slippe deg litt mer løs. Skru opp volumet på kompet mens du spiller om nødvendig. Kan nesten høres ut som om det er problemet

Ellers synes jeg du har en fin gitarlyd (selv om den er for "klinisk" for min stil). Burde kanskje mixet gitarene generellt litt lenger bak i mixen, kanskje med unntak av begynnelse?

vel, det var iallfall min 2 øre® :)

Link to comment
Share on other sites

Hey , sitter å hører på det nå , og det første jeg merker , der at du virker velddig usikker når du spiller . For det er så lite anslag eller styrke i tonene , det virker lissom som du såvidt er borti strengen med plekteret til tider. Er ganske tilbakeholdent og "pinglete" da,for å overdrive.

Mye fine fraser og vendinger da . En del fine ideer lissom .

En del sånne småting som sikkert TheMuthin vil påpeke :P

Men det var helt ok sånn generellt sett .. Er litt ute av time mot slutten og litt sure bendinger osv .. Men absolutt fint !

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Syns det var fint jeg! Skikkelig deilig å høre på, navnet relaxing passet bra! Men kan være litt enig i at det blir litt lite styrke i tonene på cleandelen, spesielt et lite parti rundt 0:53, der er det veldig vanskelig å høre hva du spiller. Det drukner liksom i kompet!

Men jeg skal ikke late som om jeg har mer peiling enn jeg egentlig har lenger, syns det var en kjempefin låt! :)

Link to comment
Share on other sites

Nilsefix: En TC 1210 ;)

Kul låt, litt enig i at gitarspillet ble litt lavt, men ikke for pinglete, passet veldig godt inn, men nivået kunne ha vært høyere. ellers kule og passende fraser i soloen mot slutten der, likte den.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.