Web Analytics
Jump to content

Vond røyklukt i forsterker


Deformed
 Share

Recommended Posts

Überschallen har stått i øvingslokalet siden i fjor, men jeg fisket den hjem i kveld for å kose litt med den. Det som imidlertid satte en effektiv stopper for enhver koselyst var at den lukter ganske stramt av innrøykt øvinglokale (ingen av oss i Deathfare røyker, men LOWDOWN etterlater alltid en eim av nikotin <_< ). Med tanke på hvor dårlig ventilasjonen er der nede er det et under at vi i det hele tatt fortsatt lever, men nok om det.

Noen som kjenner til en god metode for å få vekk røyklukta? Ser for meg ei fille med Jif, men sprayluft på boks med innebygget godlukt hadde jo definitivt vært lettere ;)

MW

Link to comment
Share on other sites

Sett den nærmt vinduet en dag det blåser en del, men ikke regner :P Eller ute da, men pass på...

Ampen har sikkert godt av å få ventilert vekk lukt ved hjelp av ren, frisk luft. Det var det eneste som funket da vi skulle fjerne lukt fra kjelleren. De som leide før røykte inne, og dte luktet så forjævlig etter dem.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Sett en skål med edikk inne i forsterkeren et par dager, og tørk over den på utsiden med mildt edikkvann. Fjerner røyklukt raskt og effektivt.

Og da lukter forsterkeren edikk istedet for røyk? ^_^

Link to comment
Share on other sites

Jeg husker at bestemor pleide å ha en skål eller ett glass med eddik stående hjemme før for å ta bort røyklukt. Bestefar røkte mye, og eddikken hjalp visstnok på.

Så jeg har god tro på at eddik trikset funker. :)

Link to comment
Share on other sites

Så du stoler på alle metoder som bestemora di benytta seg av? :P

Med tanke på at det sjeldent lukta røyk hos ho (bestefar og onkel røyker/røkte mye) når hun hadde eddikglasset stående, så tror jeg nok at det funker.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.