Web Analytics
Jump to content

Bloff

Medlem
 • Posts

  514
 • Joined

 • Last visited

About Bloff

Recent Profile Visitors

3,216 profile views

Bloff's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. Var ikke slik jeg mente, ville bare vært latterlig, noe à la "1: Jeg har klippet meg. 2: Nei, frisøren har klippet deg." Tenkte mer på at "lagde" ikke er et ord i det norske språk da det hetter "laget".
 2. Bloff

  Opeth.

  Conducted by the powers that be Elsker Deep Purple referansen og det "rip-off" coveret.
 3. Gary Moore var grunnen til at je drog, og absolutt verdt det! Sebastian Bach leverte DRITBRA sceneshow! Killswitch Engage var sjukt tight! Alt var så bra!
 4. Alle får samles rundt Aphelion, umulig å overse i zebratights ^^
 5. FY FAEN, det der var bare sjukt bra!!
 6. Aldri skjedd med min gjennom tre år dette, men Tror jeg har vøri utrulig heldig med min, hører bare drit om gitarene, men min spiller som en drøm.
 7. Trudde det var 18års grense på utesteder så fjortisser er full lite relevant?
 8. For øyeblikket har je einn gitar stemt i åpen D(ADF#AD), og lærer meg "Fåreslåtten" tå selveste Knut Reiersrud, latterlig morosam sang å spelle. Blir full lagt ut eitt klipp i løpet tå ferien håper je. Ellers så driver je å lærer meg "Who Says" tå John Mayer, liker den tromme-teknikken som jeg syns je har klart ganske greit, dog trenger den en del forbedring. Prøve å spelle inn den au. Ellers så går det jo i blues, noe som støtt er kult og mange turnarounds låter ekstra fint på akkustisk. Postmann Pat har vørti einn gjenganger, den går i G#, au morosam sang å spelle, håper å få ordnet liten filmsnutt tå den au.
 9. Om staten gir økonomiske bidrag til fattige og arbeidsløse, vil det fort føre til avhengighet av offentlig omsorg. Innsatsnviljen synker hvis det det blir like lukrativt å trygde som å jobbe. Det må sikres muligheter for å arbeide seg ut av elendigheten. Trygd skal bare sikre et eksistens minumum. Det beste er at alle parter forsørger seg selv.
 10. Vær så snill og sjekk innleggene dine for skrivefeil fordi det er heilt grusomt å lese!
 11. Hehe, dette er vel en av de konsertene jeg har minst lyst å dra på. Ikke mye Guns n' Roses, mer Axl n' Egotrip
 12. Interessant rekkefølge på pedalene dine mrj.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.