Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Bloff

Medlem
 • Innholdsteller

  514
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Bloff

 • Rang
  Gitarrocker

Nylige profilbesøk

3 196 profilvisninger
 1. Var ikke slik jeg mente, ville bare vært latterlig, noe à la "1: Jeg har klippet meg. 2: Nei, frisøren har klippet deg." Tenkte mer på at "lagde" ikke er et ord i det norske språk da det hetter "laget".
 2. Conducted by the powers that be Elsker Deep Purple referansen og det "rip-off" coveret.
 3. Gary Moore var grunnen til at je drog, og absolutt verdt det! Sebastian Bach leverte DRITBRA sceneshow! Killswitch Engage var sjukt tight! Alt var så bra!
 4. Alle får samles rundt Aphelion, umulig å overse i zebratights ^^
 5. FY FAEN, det der var bare sjukt bra!!
 6. Aldri skjedd med min gjennom tre år dette, men Tror jeg har vøri utrulig heldig med min, hører bare drit om gitarene, men min spiller som en drøm.
 7. Trudde det var 18års grense på utesteder så fjortisser er full lite relevant?
 8. For øyeblikket har je einn gitar stemt i åpen D(ADF#AD), og lærer meg "Fåreslåtten" tå selveste Knut Reiersrud, latterlig morosam sang å spelle. Blir full lagt ut eitt klipp i løpet tå ferien håper je. Ellers så driver je å lærer meg "Who Says" tå John Mayer, liker den tromme-teknikken som jeg syns je har klart ganske greit, dog trenger den en del forbedring. Prøve å spelle inn den au. Ellers så går det jo i blues, noe som støtt er kult og mange turnarounds låter ekstra fint på akkustisk. Postmann Pat har vørti einn gjenganger, den går i G#, au morosam sang å spelle, håper å få ordnet liten fi
 9. Om staten gir økonomiske bidrag til fattige og arbeidsløse, vil det fort føre til avhengighet av offentlig omsorg. Innsatsnviljen synker hvis det det blir like lukrativt å trygde som å jobbe. Det må sikres muligheter for å arbeide seg ut av elendigheten. Trygd skal bare sikre et eksistens minumum. Det beste er at alle parter forsørger seg selv.
 10. Vær så snill og sjekk innleggene dine for skrivefeil fordi det er heilt grusomt å lese!
 11. Hehe, dette er vel en av de konsertene jeg har minst lyst å dra på. Ikke mye Guns n' Roses, mer Axl n' Egotrip
 12. Interessant rekkefølge på pedalene dine mrj.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.