Web Analytics
Jump to content

Innos

Medlem
 • Posts

  818
 • Joined

 • Last visited

About Innos

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Stavanger

Innos's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

0

Reputation

 1. Har masse låtmateriale og øvingslokale, så her ligger alt klart. Vi ønsker å få gang på bandet igjen så fort som mulig, så stiller egentlig ikke så mange krav. Bassist må kunne tremolo picking, og vokalisten må kunne skrike. Kan også ta gitarister som ønsker å prøve seg på bass, men da må du ha bass selv. Ideelt sett skulle vi hatt en som kunne ta på seg begge oppgavene, men vi må bare ha noen så fort som mulig. Vi er 18-19 år gamle, og det er en fordel om du har passert 18. Kan til nøds ta 16-17-åringer.
 2. Veldig ofte billigere med brukt i Norge enn å kjøpe fra USA. Det er i hvert fall min erfaring.
 3. Hvis du tenker på å sette på feil verdi, merke som gave osv. så er det eneste som skjer at man enten må skaffe kvittering på den virkelig verdien, beviser at det som står på pakken er korrekt eller betaler en "dummy-avgift" som jeg gjorde en gang (de anslo verdien på en elektrisk gitar til et par tusen og jeg måtte betale moms utifra det). edit: Det skal heller ikke særlig mye til for å "bevise" at pakken faktisk er en gave som er priset såpass lavt, hvis man ikke har noe imot å lyve ytterligere for den norske stat.
 4. Randy Rhoads hadde jo egentlig ganske stygg lyd. Såfremt du ikke spiller i coverband som utelukkende spiller tidlig Ozzy så ser jeg ingen grunn til å prøve å etterligne akkurat det aspektet ved Rhoads.
 5. Kan se på gamle brukte 50/100w fire-inputs Marshall fra 70- og 80-tallet (JMP- og JCM800-seriene), de får du ganske billig. Disse er ikke helt like og er ikke PTP (som ikke alle reissuene er heller), men du får mye for pengene. Ellers finnes det kloner av originalen, men disse er litt dyrere igjen. På den annen side er også de fleste ansett som bedre enn Marshalls egen reissue.
 6. DD-2 og de første DD-3 er prikk like, navnendringen skjedde fordi delay-chippene som ble brukt ble langt billigere, slik at prisen på DD-3 var mye lavere enn DD-2.Istedenfor å senke prisen på DD-2 endret den navn til DD-3, for å gjøre prisendringen mer tydelig og muligens fordi de som kjøpte DD-2 ikke skulle føle seg "lurt". Hemmeligheten bak disse var en diger delay-chip som egentlig ble brukt i langt dyrere rack-delays, men som nå var såpass rimelig at den kunne brukes her. Etterhvert kom det jo langt billigere delay-chiper som kan gjøre "det samme" som denne, og man begynte til slutt å bruke en annen chip i DD-3. Det er derfor mange liker DD-2 bedre, fordi den gamle chipen er varmere, mens den nye er mer steril og "moderne".
 7. En annen fordel er at hvis du bruker den harde siden på pedalene så vil de også sitte fast på tepper. Trommiser bruker jo ofte et teppe under trommesettet for å holde ting på plass, pleier alltid å sette tuneren min der når vi øver.
 8. I pedalformat: Sonic Research Turbo Tuner ST-200 Ikke i pedalformat/med mic: Sonic Research Turbo Tuner ST-122 Har begge, for å si det sånn...
 9. Jeg sier ikke at band som feilaktig er kalt black metal nødvendigvis lager dårlig musikk. Greia er at black metal er blitt et for vidt begrep og brukes på alt mulig rart. En undersjanger som black metal kan ikke utvikle seg for mye, da forsvinner jo poenget med å dele ting inn i sjangre. Jeg er ikke en av de som bare kaller det fra sent 80- til tidlig 90-tall for black metal. Mye av det Dimmu Borgir (som er et prakteksempel på et band som "trve"-folka ikke mener lager black metal) har gjort kan da kalles black metal. Så lenge man erkjenner at det faktisk er symfonisk/melodisk black metal og skiller seg ut fra skikkelig black metal i vesentlig grad, har jeg ikke noe problem med det. Problemet er f.eks Keep of Kalessin, som, etter min mening, er nærmere både thrash og death metal og til og med metalcore enn det er skikkelig black metal. Det virker som alle som kler seg som gothere og skriker har lov til å kalle musikken sin for black metal nå til dags.
 10. http://www.nrk.no/lydverket/svartmetall-band-bekreftet-til-melodi-grand-prix/ Ikke at jeg hadde særlig stor respekt for den gjengen der fra før av, kjedelig musikk og misbruk av "black metal" som salgstriks, men det der er jo latterlig.
 11. Sist gang jeg så en sånn på markedet var det en Laney GH100L som jeg tror gikk for 4000 kr, før det var det samme forsterker til 3500 kr. Tror 7000 kr er å overdrive veldig, tror ikke du kan forvente å få mer enn 5000 kr for den. Hvis kabinettet har V30-elementer er det nok verdt 4000-4500 kr, hvis ikke vil jeg tippe det er nærmere 3000-3500 kr. Selger du begge samlet bør du nok gi kvantumsrabatt på 500-1000 kr.
 12. Sett alt på 10 (unntatt masteren, som settes så høyt du kan), sett en overdrive foran med tone på midten, volum/level på 10 og drive/gain på null så blir det bra! RAT er den ultimate boosteren til en JCM800 etter min mening. Beste lyden jeg hadde før Axe-FXen var en Keeley RAT inn i en JMP2203 (100w-versjonen av din, basically). Nå som jeg har en Axe-FX Ultra (og dermed et hav av muligheter) er det fortsatt denne komboen som brukes mest. Er jo derimot veldig individuelt hva bra "metallyd" er, ikke alle er ute etter det samme, ikke alle er ute etter det absolutt beste.
 13. Skal gitarforsterkere og gitareffekter i "Andre gjenstander", eller er denne kategorien forbeholdt ting som ikke er relatert til gitar eller bass på noen som helst måte?
 14. Prøv denne:Du ser at det er fra Randall -> du går på nettstedet til Randall og klikker deg videre til kabinetter -> du leter deg fram til kabinettet på bildet hans.
 15. Simuleringene er jo helt annerledes, og jeg foretrekker lyden i GR3.Det låter kanskje ikke som rørforsterkere i like stor grad som GR4, men jeg vil heller ha en OK, om enn litt i overkanten polert lyd, enn en nokså dårlig rørsimulering.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.