Web Analytics
Jump to content

Comfortably Numb, INSANE IMPRO!


Peacefrog
 Share

Recommended Posts

Susingen er det ikke så veldig mye jeg kan gjøre med, det er tatt opp rett i mic´en på MacBook, så jeg egentlig overrasket over at det ikke hørest ut som en tørketrommel på speed. Får prøve å skru litt i GarageBand.

Takk for tilbakemeldinger!

Moar!

Link to comment
Share on other sites

Ikke rart det er stille og rolig i denne tråden.

Hvis det er helt knall det som spilles, får man omtrent ikke svar, og er det dårlig, går dere den sureste platekritiker det er mulig å oppdrive en høy gang. Fikk ikke hørt kuttet- men så ille kan det da ikke ha vært.

Tipper Peacefrog føler seg skikkelig velkommen, etter en slik behandling etter 7 innlegg.

Det er faktisk lov å være hyggelig!

Link to comment
Share on other sites

Hvis du treffer et menneske du ikke kjenner godt, som sier "Hva synes du om den nye tskjorten min?" så svarer vel dere trolig at "Det er det styggeste jeg har sett i hele år, at det går an å ha så dårlig smak!" - eller svarer dere at den sikkert er grei nok, hvis dere ikke liker den?

Her er det snakk om å ta i mot nye forum- medlemmer på en hyggelig måte. Hvis man ikke i det hele tatt klarer å finne noe positivt, eller ikke klarer å pakke inn kritikk på en litt hyggelig måte, synes jeg som privatperson at man kan holde kjeft. Jeg vil gjerne understreke at dette ikke er moderering.

Jeg antar at Peacefrog ikke er profesjonell musiker. Det at han legger ut noe, og bidrar, er prisverdig i seg selv. På det grunnlaget finner jeg enkelte innlegg her helt oppunder upassende, det er det jeg påpeker. Det er ikke meningen at andre må være enige. Dessuten var "utblåsningen" i det forrige innlegget delvis ment som en kommentar på den generelle trenden på hvordan innspillinger blir mottatt på forumet, og ikke nødvendigvis ment som kjefting på enketpersoner.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.