Web Analytics
Jump to content

Feite trommevideoer


Roar

Recommended Posts

 • Replies 31
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tidenes trommesolo? Veit ikke helt jeg.. For mye randomness. Joda, han gjorde mye kult, men det blei for liten sammenheng, for mye random og altfor langt :)

Roar sine hadde jeg heller ikke helt sansen for. Sannsynligvis grunnet musikksmak :)

Nei, gi meg heller Chad Smith. Det er smakfull trommis i mine ører!

Trommesolo slik de skal være. Korte, kule, og de skal få med publikum!

Jeff Porcaro er jo også en legende, og det er vel ikke mye tvil om hvorfor!

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Vilt bra dobbeltpedalspill på den gitt. Ser at Kalessin har racka opp over en halv million views på videoen sin til høyre der òg, imponerende.

Min favorittrommis:

Han har alt; bra tammearbeid, cymbalarbeid og dobbeltpedalen svinger noe helt vilt.

Trommelyden her er den beste jeg noen sinne har hørt. Tilegg er Reno greit kjapp og slår som han mener det.

Liker spillinga hans bedre da de dreiv med thrash. Detaljert og mye mer som skjer enn på de mer minimalistiske skivene som kom etter, så godt som null brekk på de.

Finner ikke noen videoer av Manifest, men Alessandro er glatt Norges beste trommis i mine ører.

Tror dette må være personlig rekord i å bruke adjektiver. Skulle vært trommis kjenner jeg.

Edited by Roar
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.