Web Analytics
Jump to content

Groet

Medlem
 • Posts

  735
 • Joined

 • Last visited

About Groet

 • Birthday 07/16/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Trondheim

Groet's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. demoen min besto såvidt jeg husker av én låt av bandet jeg spilte i (som ikke var mye å skryte av) og to spor spilt inn på PC'en via en pocket pod. Disse var heller ikke mye å skryte av, men de viste spekteret av kompetanse jeg satt inne med. Blant elevene i det kullet var jeg nok i bunnsjiktet når det gjelder ferdighet og musikalsk kunnskap. I tekstdelen av søknaden gjorde jeg rede for min interesse innen musikk og poenget at særlig det å skrive musikk er noe jeg liker. Jeg poengterte også det at jeg hadde lyst til å være del av miljøet på skolen. Også la jeg ved referanser. Fra gitarlærer, musikklærer på ungdomsskolen (!) der jeg var med i "orkesteret" i musikaloppsetningene alle tre årene, samt læreren jeg hadde da jeg var med på bandprogrammet på kulturskolen i Trondheim. Hva som ga utslag vet jeg ikke. Det viktigste er nok at du viser hva du kan på demoen, og skriver en god tekst. Hiv inn referanser om du kan, skader garantert ikke. Trøndertun var i alle fall et jævlig fett år i livet mitt, og det var der jeg traff alle de jeg spiller med nå. Jeg er nok av den typen som er mer gira på å spille gitar i band, enn å spille gitar. Så jeg var kanskje ikke så populær blant gitarlærerne. Særlig Gabben. Men han er ei klyse. Spille kan han dog. Trøndertun var i alle fall en kjempeopplevelse for meg, og om du ønsker å utvikle deg vil du ha all verden med mulighet til det. Bare gjør en ærlig innsats med søknaden og søk innen fristen så går det nok bra.
 2. aldri hatt delay før. prøvde en Deluxe Memory Man idag. helt grei. litt kort delay. ganske kort igrunn. konsert onsdag neste uke. fingeren på avtrekkeren. yay or nay? http://www.empresseffects.com/?page=VMSD var i utgangspunket skeptisk til å kjøpe digitalt. litt sånn "vintage-forfengelig". helt til jeg så et bilde av en sånn på brettet til gitaristen i Zoroaster. må ha noe skikkilig SPEISA, sjø! powertrioformatet skremmer meg litt, gjør det jeg kan for å fylle rommet med ulyd. psych sludge, blie ja!
 3. hvem vil høre et ultrafett, NORSK stonerband? enter, BRUTUS
 4. din jævel. vurderer å bestille en rigg til på nyåret en gang, noe som kan kjøre bass i tillegg. tenker GT120 + 2x15.
 5. ser ut som noe fra en litt dyr lekebutikk.
 6. for ikke å snakke om gitaren
 7. Les Paul-logoen på lefty VOS er også bakvent. DET er kult, det
 8. har sett den annonsert før. sverget på at jeg skulle kjøpe den da jeg evt. fikk penger. den gang ei. forbanna drit. hvor er MIN LPC?
 9. at folk levner denne driten noe som helst...
 10. de har også et par-tre matamper, som er endeløst mye kulere.
 11. det var ikke meningen å tale madcons sak altså. huff og huff. Poenget var at det var fint lite vettugt eller objektivt å spore i utsagnet ditt. "Bare se på hvor langt Madcon har kommet med så lite!" Hvor er de på veg og hva er det de mangler? Madcon var aktive som gruppe lenge før tshawe deltok i 'skæl vi dænse'. Litt utgivelsestiming og plutselig har de oppmerksomhet, aksept og pengestøtte fra en del av befolkningen som er for sauflokk å regne. Hva det er verdt får være opp til hver enkelt. Å antyde at denne 'suksessen' er ufortjent fordi de ikke er like 'musikalsk intrikat' som en syttitalls prograpsodi eller minst like juvenilt som oppfatningen at "Glow ær skikkili kil dæ".
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.