Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

minigrill

Medlem
 • Innholdsteller

  137
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om minigrill

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 05. jan. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  elverum
 1. Heisann! Jeg har en Mesa Boogie Dual rec 2009 modell. Er det noen her som vet om noen som modder den noe a'la Hermansson https://www.youtube.com/watch?v=4NvH9n0Gaa8? Etter mange runder i studio synes jeg det er vanskelig å holde ampen tight og kontrollert, selv med en Maxon 808 foran. Litt langt å kjøre helt til Falun for å få han til å gjøre det.
 2. Nei, det er det jeg tenker også. Ser de ligger på rundt 170 dollar per hvis man kjøper det nytt.
 3. Heisann, jeg har som i tittelen sies, kjøpt meg ny gitar. Jeg er veldig fornøyd, men vurderer å bytte ut pickupene, da jeg har lyst til å sette i pickuper jeg allerede har liggende. Det jeg lurte på var hva jeg kunne forlangt for disse ved evt. salg? Det er PRS \m/ det er snakk om.
 4. Vi er to stykk fra Elverum/Hamar som undrer seg om det finnes en trommis i Kongsvingerområdet. Vi er henholdsvis i slutten av 20- årene, uten at alder er en hindring. Ta gjerne kontakt hvis du er interessert i et spennende musikkprosjekt ?
 5. Takker for svar og interesse! Har brukt PayPal, ja. Banken min er Nordea. Har ikke brukt mastercard. Ja, jeg kan jo eventuelt høre om han kan sende en av gitarene hans i bøte. Hadde det kanskje gått an å ta kontakt med forbrukerrådet?
 6. Nå kommer kanskje aller siste updaten på gitaren jeg har ventet så lenge på. Det viser deg at CanadianBreed er konkurs, og gitaren er nok ikke langt unna ferdig, for jeg ser at den henger i bakgrunnen når han legger ut bilder og videoer, men jeg har fått disse meldingene i det siste: CB: "I have been desperately trying to get to your guitar and finish it. My landlord is not allowing me in, he has received a letter from my trusteed telling him to release the items and since he is not and has said he has taken possession of all that is in the shop he now assumes all responsibility. I will inform
 7. Axen kom på 12.000. Forsåvidt en grei pris synes jeg Herregud, må ha vært trøtt i går kveld... Importskatt? Mva heter det vettu!
 8. Nei, detta turte jeg ikke. Her må jeg nok bare følge loven gitt
 9. Hei, jeg har nettopp vunnet en budrunde på en axe fx 2 over ebay fra USA. Hvis selger oppgir pris på 200$ til en vare som jeg egentlig ga 2000$ for, så slipper jeg jo unna med noen tusen kr i importskatt. Har noen av dere gjort noe lignende? Evt. hvor "sikker" er denne metoden?
 10. Tenkte jeg skulle bestille meg axe fx 2 fra USA, men er det sånn at man trenger omformer til den på lik linje med andre forsterkere man henter inn fra USA?
 11. Og her kommer første glimt av farga.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.