Web Analytics
Jump to content

Ekte Black Metal! En hyllest til våre forfedre.


vwh
 Share

Recommended Posts

 • Replies 64
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

For å være ærlig, syntes jeg ikke dette var noe særlig, verken musikalsk eller teknisk. Riffet var veldig basic, sånn tenke seg om i ti sekunder type greie, mens spillinga var utight...

Lyden var også litt punk, prøv å få en mer moderne sound på den, mer gain og bass...

Link to comment
Share on other sites

virker desverre ikke sånn Vegar :(

The Euphor : hehe .. hva er det med deg da? er du steve freakin vai du da?

Blackmetal er en lavmåls form .. når det er mer et patetisk image og tekster om ting som ingen av de som synger det mener så er det bare helt idiotisk ..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Sant nok, men prøv å samle en gruppe til å spille Dimmu Borgir stashet live og få det tight.l Det ER faktisk ganske bra nivå på noe av det. Men jeg tåler ikke vokalen.

Link to comment
Share on other sites

Ja , det er sinnsykt flinke musikere . Ser ikke helt talentet i vokalen ,men resten av gutta kan spille som faen. Bare synd at de bruker tida si på å "se så skumle ut" og gjøre "skumle" ting og ha nagler og likesminke..

De mener jo ikke noe av det de driver med. Kjenner en som driver å henger med dimmu gutta på Rock In , og han sier at de er kjempe beskjedne og hyggelige folk , hvorfor da presse seg til å skulle mene noe man ikke mener?

Argh , irriterer meg.:

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Har akkurat blitt ferdig med en sang jeg har jobbet med i ca. 1 måned.

Ideen var å lage en tribute sang til min favorittsjanger: BLACK METAL :twisted:

http://home.no.net/jonhh/forum/tigersofpain.mp3

Hør på mitt foreløpige mesterverk, og gi meg litt feedback!

Mine innflytelser har vært alt fra tidlig Burzum, Hate Forest og Borknagar.

når ble Borknagar black metal? og generalisering liker jeg ikke! :x

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.