Web Analytics
Jump to content

Ekte Black Metal! En hyllest til våre forfedre.


vwh

Recommended Posts

 • Replies 64
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

For å være ærlig, syntes jeg ikke dette var noe særlig, verken musikalsk eller teknisk. Riffet var veldig basic, sånn tenke seg om i ti sekunder type greie, mens spillinga var utight...

Lyden var også litt punk, prøv å få en mer moderne sound på den, mer gain og bass...

Link to comment
Share on other sites

virker desverre ikke sånn Vegar :(

The Euphor : hehe .. hva er det med deg da? er du steve freakin vai du da?

Blackmetal er en lavmåls form .. når det er mer et patetisk image og tekster om ting som ingen av de som synger det mener så er det bare helt idiotisk ..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Sant nok, men prøv å samle en gruppe til å spille Dimmu Borgir stashet live og få det tight.l Det ER faktisk ganske bra nivå på noe av det. Men jeg tåler ikke vokalen.

Link to comment
Share on other sites

Ja , det er sinnsykt flinke musikere . Ser ikke helt talentet i vokalen ,men resten av gutta kan spille som faen. Bare synd at de bruker tida si på å "se så skumle ut" og gjøre "skumle" ting og ha nagler og likesminke..

De mener jo ikke noe av det de driver med. Kjenner en som driver å henger med dimmu gutta på Rock In , og han sier at de er kjempe beskjedne og hyggelige folk , hvorfor da presse seg til å skulle mene noe man ikke mener?

Argh , irriterer meg.:

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Har akkurat blitt ferdig med en sang jeg har jobbet med i ca. 1 måned.

Ideen var å lage en tribute sang til min favorittsjanger: BLACK METAL :twisted:

http://home.no.net/jonhh/forum/tigersofpain.mp3

Hør på mitt foreløpige mesterverk, og gi meg litt feedback!

Mine innflytelser har vært alt fra tidlig Burzum, Hate Forest og Borknagar.

når ble Borknagar black metal? og generalisering liker jeg ikke! :x

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.