Web Analytics
Jump to content

Sikkerhet og shipping over Ebay


keepofkal
 Share

Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Det er som Aphelion sier. Sjekk omdømme på selgeren, se hva slags karakterer han/hun er tildelt som selger. Ellers har du denne tråden her: http://forum.gitarnorge.no/index.php?showtopic=9075

Du bør lese den før du går videre.

Har handlet på E-bay 3 ganger nå siden Jul, og det er postens tollavdeling som har vært det største problemet. Få avsender i USA til å merke pakken med "gift" og ikke overskrid verdien av pakken til over 100 US-daler. Da får du som regel pakka inn i Norge uten ptoblemer.

Lykke tæll!

Link to comment
Share on other sites

Sant det folk sier, dog har jeg hatt et par litt mindre positive erfaringer, bla. en mikser som tok tre måneder når den skulle ta 3, men jeg har aldri blitt scammet. Dessuten har paypal veldig gode ordninger for å få penger refundert etc.

Men regelen er at hvis de har noen salg bak seg og gode karakterer, samt. tillater paypal, er det som regel sikkert. Eneste unntaket er fotosjapper i Brooklyn, hold deg unna!! :P

Link to comment
Share on other sites

Har aldri hatt noen problemer. Kjøpt en 5-6 ting derifra, men aldri dyrere enn 1500. Enda =P Værste som har skjedd er at selger ikke merker pakka som gift eller lav verdi, så jeg har måttet betale det stygge tollgebyret.

Link to comment
Share on other sites

Det var ikke mye til svar. Sporingsnummer? Forsikring? Kan han vise til bevis for at pakken er sendt?

vurderer å dra inn Ebay inn i det her. har brukt 1200 kr på det, så hadde vært greit å få utbytte fra det. betalte med PayPal. Ikke noe forsikring eller sporingsnummer! :(

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte fotkontroller for en Johnson amp jeg hadde fra en kar i statene. Valgte billigste sendemåte. Jeg var overbevist om at jeg var blitt lurt da det aldri kom. Og begynte å dra PayPal inn i saken. Men plutselig en dag, mellom tre og fire måneder senere kom pakken. Etter det har jeg ikke vært så gjerrig på sendemåte :)

Link to comment
Share on other sites

Har selv opplevd at ting har forsvunnet i posten, så det kan jo være en mulighet. I fjor forsvant en bok jeg kjøpte på eBay fra england, og nå i desember forsvant en pakke med to bøker jeg hadde kjøpt et sted jeg har handlet mye fra, og som absolutt er seriøse. Tviler ikke på at det er posten sin skyld i begge tilfeller. Pakker uten sporing som forsvinner er omtrent umulig å oppdrive igjen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.