Web Analytics
Jump to content

Gibson les paul custom


flammen
 Share

Recommended Posts

Heisan!

Trenger ekspertisehjelp!

Kanskje dere kan hjelpe?

Ønsker verdivurdering av strøken brukt svart les paul custom(2 pickup) prod.; nashville, tennessee 22. desember 1980.

Gikk opp i brann, ikke fornøyd med forsikringselskapets verdisetting.

Takker for hjelp.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tipper at du kan få et cirka-svar fra vintagegitar.no eller fra Guitar Workshop på Bekkestua hvis du ringer dem eller sender dem en mail.

syttitallet og tidlig åttitall er ikke akkurat gullalderen for Gibson, så du får ikke noen 'vintage'-pris. Hadde den vært ti år eldre eller tyve år yngre ville du nok fått mer penger. Prisene på ebay kan gi deg en pekepinn, men husk å se på prisene hvor noen faktisk har gitt et bud, det er mange som har satt veldig høye priser og naturlig nok ikke har fått et eneste bud.

Min gjetting (merk: gjetting) er over 10.000 men under 17.000

Edited by palehorse
Link to comment
Share on other sites

Tror ikke 15k er noen dårlig erstatning. Kikk på linken under.

ebay

Her er det tre LP custom fra 1980 og prisen varierer som du ser fra 900 til 2549$. Regner vel med at silverbursten går for over 900$ til en ivrig Adam Jones fan... :)

Med dagens kurs vil den dyreste LP'en gå for 16569,- Vet ikke hvor mint din LP var, men den skal nok være 100% mint for å nå 20k Dessuten så tviler jeg på at forsikringsselskapet ditt har peiling på LP custom fra 1980, så du skal ikke se bort fra at de også har tatt en spørrerunde.

Kan kanskje være en ide å snakke med OP på Dritfetegitarer. Han selger jo gibson så det holder, og kan helt sikkert gi deg et godt tips!

M

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes 15k er en bra pris for en custom fra den minst populære perioden til Gibson. Legg merke til at de to dyre lp'ene på ebay ikke har fått inn ett eneste bud. Jeg forstår godt at 15k ikke føles som noen god erstatning når man har mistet en gitar som man har brukt lenge og som passer 'som hånd i hanske', men slike ting blir aldri med i en prisvurdering. Men for 15k kommer du ganske langt hvis du kjøper en nyere Gibson, og de har mye høyere kvalitet enn den du hadde.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.