Web Analytics
Jump to content

palehorse

Medlem
 • Posts

  116
 • Joined

 • Last visited

About palehorse

 • Birthday 03/04/1974

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo

palehorse's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Vi er to fyrer i slutten av tredveårene som spiller sammen, men vi ønsker oss en bassist og en gitarist til så vi kan gjøre litt mer ut av det. Vi øver en gang i uken og spiller ute noen ganger i året. Musikalsk holder vi oss i country/blues-området, og spiller mest coverlåter. vi holder til i Oslo og har et fint øvingslokale på Helsfyr/Ensjø ta kontakt hvis dette er noe for deg.
 2. Det ligger en slik på musikkweb nå.
 3. Dette er min favoritt Lock-it straps Med den patenten der så slipper du å bruke penger på straplocks.
 4. Du mangler broen på gitaren din. gitarer med stålstrenger pleier å ha strengefestet ankret opp på sargen slik som denne har, så jeg tipper denne er beregnet på stålstrenger. Hornæs musikk i Oslo (Storgata) kan helt sikkert hjelpe deg med å skaffe en bro som passer, eller eventuelt guitar workshop i Bærum. Ellers tror jeg du kan få mange gode svar om hva slags gitar dette er hvis du spør på forumet til vintagegitar.no.
 5. Jeg har brukt denne siden en del i det siste:www.davemarks.com her får du en enkel innføring i å bygge basslinjer og en del enkle øvelser som øver både hodet og hendene. anbefales!
 6. palehorse

  Nybegynner Bass

  olp til salgs for 2500. Jeg har ingenting med den eller han som selger den å gjøre, men tenkte jeg skulle tipse. http://musikkweb.no/marked/market.php?aid=250205
 7. Jeg synes 15k er en bra pris for en custom fra den minst populære perioden til Gibson. Legg merke til at de to dyre lp'ene på ebay ikke har fått inn ett eneste bud. Jeg forstår godt at 15k ikke føles som noen god erstatning når man har mistet en gitar som man har brukt lenge og som passer 'som hånd i hanske', men slike ting blir aldri med i en prisvurdering. Men for 15k kommer du ganske langt hvis du kjøper en nyere Gibson, og de har mye høyere kvalitet enn den du hadde.
 8. Jeg tipper at du kan få et cirka-svar fra vintagegitar.no eller fra Guitar Workshop på Bekkestua hvis du ringer dem eller sender dem en mail. syttitallet og tidlig åttitall er ikke akkurat gullalderen for Gibson, så du får ikke noen 'vintage'-pris. Hadde den vært ti år eldre eller tyve år yngre ville du nok fått mer penger. Prisene på ebay kan gi deg en pekepinn, men husk å se på prisene hvor noen faktisk har gitt et bud, det er mange som har satt veldig høye priser og naturlig nok ikke har fått et eneste bud. Min gjetting (merk: gjetting) er over 10.000 men under 17.000
 9. Hva bruker du dem til? I min bag/koffert: bass med fastmontert rem Ekstra strenger (ett nytt sett og et med brukte strenger, så jeg slipper at en ny streng låter annerledes når jeg bare bytter en) noen kabler noen bokser (vreng, tuner og oktaver) noen ekstra 9v-batterier I kofferten ligger det verktøy, lommelykt, gaffa og alt det som gitaristen må låne.
 10. Jeg tipper det er et slikt et: http://www.beringmusic.com/store/index.php...age&pID=640 Jeg har hatt et slikt tidligere (for bass) og det var fra tidlig åtti-tall. http://www.beringmusic.com/store/index.php...age&pID=639 Jeg ville ikke vært så nøye med å få tak i de riktige auminiuimslistene som skal være på siden, men heller laget et eget trekk i et stoff som du synes er fint.
 11. palehorse

  Spørsmål HA5500

  last ned manualen her og se på side 4 og 5. http://www.samsontech.com/products/related...0_ownman_V5.pdf
 12. Halsfestet fra syttitallet er designet av Leo Fender men det ble innført mens CBS eide Fender og brukte Leo som konsulent. konstruksjonen er egentlig veldig god, men kvaliteten hos Fender ødela. G&L brukte samme konstruksjon og de gitarene er meget gode. (G&L er Leo Fender og George Fullertons nye prosjekt etter at Fender ble solgt til CBS, men det vet vel de fleste) Festet med tre skruer er neppe billigere en det gamle med fire skruer siden det er tre skruer og en mikrotilt-skrue som lar deg justere vinkelen på halsen. Det krevde også utstyr med høyere presisjon en de gamle, så dette ble ikke innført for å spare penger. Hvis man har satt opp et trepunkt-feste godt så er det ikke noe dårligere enn det gamle med fire skruer. ( i følge Leo...)
 13. Det er denne melodien jeg tenkte på. Men jeg er langt i fra noen ekspert på dette.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.