Web Analytics
Jump to content

They're all taken


nettrom
 Share

Recommended Posts

Den første "clean gitar soloen" som kommer inn er litt for høy. Men etterhvert så blir den dempet, da låter den ganske bra. Hva slags utstyr bruker du her? (Forsterker, gitar, effekter).

Resten (Bass, trommer, akustisk gitar) syns jeg ligger for mye i bakgrunnen.

Eller så likte jeg det ganske godt, bra spilt! Bra sound!

Link to comment
Share on other sites

Jeg syntes også at kasse gitarene må være høyere på starten . Ikke nødvendigvis soloen lavere . Men volumforandring må til..

Veldig tøft det innskuddet av vreng-gitar inni der :) likte det ... veldig "en-eller-annen-kjent-solo-gitarist-aktig"

Syntes kanskje det blir litt kjedelig i lengden . men det kan ha noe med at man hører veldig lite av kompet. Så det blir lissom bare solo .. Det blir litt mye kanskje ..

Mange tøffe licks & tricks ute å går .

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Må si meg enig med complex i at bass, trommer osv. ligger for my i bakgrunnen. Eller så syns jeg det her var ganske bra.

Syns kanskje at el-gitaren som kommer inn har for mye vreng og av en type jeg ikke helt syns passer så altfor godt inn, men men..det er kanskje en smakssak.

Link to comment
Share on other sites

Som de andre synes jeg du bør jobbe med balansen mellom de forskjellige instrumentene. Få frem kompet, spesielt trommene. Dessuten er det litt vel tørt synes jeg. Prøv å legge til LITT mer klang på cleangitraen. Samt på skarptromma og hi hat.

Det er også noen bassfrekvenser på cleanlyden din som jeg synes du kan kutte ut. Den låter litt tykk i bunnen, og det kommer til å gå litt i veien for trommer og bass når det blir høyere

Link to comment
Share on other sites

Lydmessig er det vel kanskje ikke noe mer å si...

Låtmessig var den jo veldig fin, men fikk en vag tendens av ensformighet etterhvert. Hvis du kanskje kutta lit ned på hovedtemaene, og kanskje gjorde litt plas til en eller anen high-gain solo eller noe...

Ellers var det jo en nydelig låt da (hvilken av soloene var det jeg avbrøt sa du...) :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Integrum: Du tenker på vrenglyden på fillsene på slutten av hvert tema, og helt på slutten?

Jepp..akkurat den jeg mener, men som sagt er det kanskje en smakssak. Syns bare at vrengen er for tynn og komprimert(?)..vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det.

Link to comment
Share on other sites

Hærlig synes jeg... minner litt om Santana som jeg alltid har likt. Kansje du kunne bli mer "vill" med soloene.

(Det med lydkvalitet og opptak har ikke jeg noe greie på... hørtes fint ut synes jeg).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.