Web Analytics
Jump to content

Lee Jackson Perfect Connection-erstatnmng


BlackJackRR
 Share

Recommended Posts

De jeg kjenner som har hatt den, har kvittet seg med den!

Regner med at du er int i denne pga Laiho?

Han bruker vel noe ekstra å drive den med, for det er ikke spes mye vreng i den..

Allan Holdsworth brukte også denne en kort periode.

CAA 3+SE synes jeg en meget bra preamp.

Rocktron Piranha, hvis du er ute etter noe rimeligere.

Mesa Triaxis er mye brukt til metal, men jeg synnes CAA`n er tøffere på alle måter.

ADA MP1 er også en klassiker, kan også moddes for å få hva du er ute etter.

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Jeg har hørt om den gjennom Alexi ja, men har ikke lyst på den pga det. Hørte noen lydsamples med den, kjørt gjennom en Husher, preamp og masse skit for å styrke vrengen. Syns lyden var grom ^^. Må skaffe litt peil på dette med rørpramper, og sikkert mange andre som lurer på det samme eller ikke har hørt om sånt før. Jeg valgte å åpne :)

Link to comment
Share on other sites

Like mye baller? Preampen i seg selv er så godt som steril. Du trenger en masse skit for å virkelig gi den ballelyd, eller bare modde den som faen.

Jeg ville mye heller gått med en annen preamp.

+1

Men det er visstnok 2 forskjellige versjoner av den.

En som låter beyond møkk, og en som låter sånn middels!

Mao du tar en risk hvis du kjøper en uprøvd..

Følg heller overnevnte råd og kjøp noe anna!

Link to comment
Share on other sites

Like mye baller? Preampen i seg selv er så godt som steril. Du trenger en masse skit for å virkelig gi den ballelyd, eller bare modde den som faen.

Jeg ville mye heller gått med en annen preamp.

Må gjøres uansett. Lee Jackson Perfect Connection er ute av produksjon. Derav startet denne tråden for å liste hva som kan erstatte/er bedre enn LJPC. Kunne tenkt meg å lage meg et rack etterhvert, der alt loopes inn i en Marshall :) (

Link to comment
Share on other sites

Derav startet denne tråden for å liste hva som kan erstatte/er bedre enn LJPC.

Det vil jo vaere avhengig av budsjettet ditt og hvilke lydpreferanser du har. Dersom prisnivaaet ditt ligger omtrent der en GP-1000 ville ligge paa bruktmarkedet, er kanskje valgmulighetene ganske begrenset. Med et budsjett som tillater deg aa se etter en 3+SE eller lignende er det plutselig et hav av muligheter. Bogner Fish, Egnater/Randall modular-preampen, Soldano X88R, osv...

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Huff da ... her var det mye slakt av preampen min :)

Jeg har en, og er veldig fornøyd med lyden den gir fra seg.

Kjører den gjennom LJPC SP-1000 power amp.

Liker godt at den har mange innstillinger både med push/pull pot på bass og treble, og mid-shift kontrollen.

Vurdeder å selge begge Lee Jackson delene i rack og kjøpe Krank ... Har noen her erfaring med det?

Link to comment
Share on other sites

Pendrax , mye for Lee Jackson ?

Er meget interresert!

Trivium kjører rett inn i en JCM 2000 DSL 100w. Uten effekter til og med^^

Uansett Alexi Laiho bruker for tiden JCM 800 KK signature head og et gammelt JCM 800 cab. Blooddrunk er spilt inn med dette.

Ellers har han stort sett brukt Lee Jackson med utallige sluttrinn. Peavey,Engl, Lee Jackson, Rocktron og sist VHT.

http://www.scythes-of-bodom.com/site.php?go=amps〈=en

Legger ved en link til alt gear som er blitt brukt.

Edited by Zevs
Link to comment
Share on other sites

Pendrax , mye for Lee Jackson ?

Er meget interresert!

Trivium kjører rett inn i en JCM 2000 DSL 100w. Uten effekter til og med^^

Uansett Alexi Laiho bruker for tiden JCM 800 KK signature head og et gammelt JCM 800 cab. Blooddrunk er spilt inn med dette.

Ellers har han stort sett brukt Lee Jackson med utallige sluttrinn. Peavey,Engl, Lee Jackson, Rocktron og sist VHT.

http://www.scythes-of-bodom.com/site.php?go=amps〈=en

Legger ved en link til alt gear som er blitt brukt.

Jeg har ikke helt bestemt meg for å selge enda.

...da jeg ikke helt vet hva jeg vil spare til <_<

Aner ikke hva jeg skal ha for det enda heller... har selv tilsammen gitt rundt 6000 for det. (inkl. frakt og diverse).

Om jeg bestemmer meg for å selge, skal jeg kontakte deg Zevs før jeg legger den ut for salg.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 5 years later...

Necro bump, selger en gain/treble modifisert versjon av denne om noen er interresert, dette er akkurat de modifikasjonene Alexi hadde på sin fra 99' til 2002. Etter dette ble den modifisert ytterligere for mer bass/mid og boostet gainstage.

Sjekk annonse i andre gjenstander til salgs forumet.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har ikke oppgradert elektronikken, her er alt originalt. Husker det er fullsize pots inni der, men ikke så rent lite rotete satt sammen. Mer som et kråkereir i forhold til Gibson`en du deler bilde av. Kan ta et bilde senere og poste, så har du fasiten. Burde sikkert gjort noe, for det er et eller annet funky med måten volum/tonekontroller fungerer sammen. Bare ikke kommet så langt, de siste par dagene har den gamle DBZ`en fått tafsefingrene på seg. Kjøpt i i 2010 hos Powerguitar i Kristiansund. Kinaversjon, men mye å like. Grover tunere, ekte rosewood, en anstendig lønnetopp, perfekt kuttet oversaden (men sikkert plast?), jumbobånd, fullsize pots, coilsplit osv. Pickuper som er til å leve med. Tyngre enn den nevnte HB`en som har masse weight relief. Lav action uten buzzing, noe som er utrolig siden jeg finner fler bånd som er uenige med de andre....blir vel å tape den ned og planslipe i morgen Ville ikke vært redd for å kjøpe en HB som et eksperiment, for halsene er som regel veldig bra men trenger ofte båndjobb for å bli skikkelig gode. Geniale moddeplattformer, men for min del er det mest for å få litt "feel" med ulike gitartyper uten å bruke 10-20K for hver en. Og ikke minst øve meg på diverse ting som involverer verktøy.  Har siktet meg inn på 1-2 litt mer "premium" som skal i samlingen etterhvert  
  • Interessant lesning.Jeg er nysjerrig på Harley Benton og kvaliteten på disse.Ikke at jeg har tenkt å kjøpe en selv,hehe,jeg har vel de gitarene jeg skal ha og er fornøyd med det.Men jeg har skrudd på en del billiggitarer oppigjennom tidene,og har vel dannet meg et bilde av hvordan det ser ut under den skinnende overflaten.Vet ikke om du tok noe bilde av elektronikken før du oppgraderte,men det hadde vært interressant å se hvordan det ser ut. Her er forøvrig et bilde av elektronikken på en Gibson:
  • Ser ut som det er kun i USA du kan få tak i dette.
  • Var redd den SC550-II ` en måtte kasseres etter å ha konstantert at halsen hadde en svak s-form når den ble forsøkt justert rett, men til min store overraskelse ble den veldig bra. Oversadelen var bare slengt nedi hakket uten å renske opp først, deretter hadde de kutta slottene. Tok den av, rensket og satte den i på ny. Da ble den marginalt lavere og et hakk under det jeg ville turt å file selv, men det fungerer helt perfekt. Og da kan det ikke bli bedre Båndene var så ujevne at gitaren ikke var spillbar uten ekstremt mye relief og kjempehøy action. Et bånd var mye høyere enn de andre til tross for at det tilsynelatende var forsøkt slipt allerede. Halsen ble ikke helt rett, som nevnt, ved å justere trussroden, så jeg satset på å kompensere med sliping av båndene. Her var det heldigvis masse å a av, og de er til og med rustfri. Holdt pusten etter at strengene var på, og kunne konstantere at den hadde fått ørlite relief av lasten strengene påførte. Action var svært lav, men - tadaa- ingen choking, unormal buzzing eller noe som helst. Det var ikke nødvendig å justere trussroden tilbake, halsen kom rett i stilling når strengene var spent opp. Justerte broa slik at action ved 1. streng havnet et sted mellom 1,25 og 1,5 og ca 1,75+ ved 6. Fungerte med lavere og, så jeg er veldig fornøyd med denne båndjobben - spesielt med et litt skremmende utgangspunkt. Tittet under pickup`ene og her hadde de på typisk Harley Benton-vis bomma med en skru slik at den stod nede i selve utsparingen. Får vel lime på en beta og bore et skikkelig hull. Ellers så pickupene forseggjorte ut med skikkelig strekkavlastning på kabel og 4 ledere til hver. Så her kan man sette opp coilsplitting om ønskelig. Alle hulrom er skjermet, og pot`ene er fullsize. Lønnetoppen ser ut til å være fullsize, men det er nok en veneer på toppen der igjen selv om den merkelig nok har en slående 3d-effekt. Gitaren låter bra akustisk og jeg høres sikkert dust ut når jeg påstår at disse Tesla-pickup`ene låter grisebra. Utrolig at denne gjengen klarer å selge en sånn haug med det som egentlig er kremdeler til den prisen - men det er dessverre ikke en ferdig gitar uten mye jobb når det er satt sammen på en sånn måte. Spesielt med tanke på at dette var erstatningen for et totalt vrak som ikke kunne reddes og gikk i retur. Vi vet jo at de får det til rett som det er - T-stylen jeg nevner over var nær perfekt i så måte (gitt bort til en ung musikkstudent som måtte flykte fra hjemlandet for et par måneder siden) og en TE40 Redblast (Filtertronsak)  hadde strøken hals og alle bånd sånn de skulle være. Nå må jeg bare få skaffet med en original Strat til samlingen. Og noe kult med floyd som den Solar`en nevnt over. Og få solgt den Big Muff Pi`en. Vi skjønner alle hvor dette bærer, ikke sant?          
  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.