Web Analytics
Jump to content

Noen her som har kjøpt LP standard faded?


mboogie
 Share

Recommended Posts

Skal ha meg en sånn, men er litt usikker på om jeg skal vente på at lokale sjappa får inn cherry fargen, eller om jeg bare skal ta honeyen som de har inne. Kunne noen tatt ett bilde som representerer hvordan gitaren faktisk ser ut?

Har funnet noen bilder på gibson siden, men de lyver som bare juling. Cherryen ser jo nesten rosa ut.

Hadde vært supert om noen av dere som har gitaren ville gjort meg den kjempetjenesten å få tatt noen gode bilder av den. Gjerne uten blitz i godt lys.

Link to comment
Share on other sites

Poenget er at alle gitarene ser forskjellige ut, derfor kommer du ikke langt med et bilde uansett om det er Gibson eller en her som har tatt det. Personlig syns jeg Honeyen ser fetere ut, da cherryene som jeg har sett ikek har sett særlig cherry ut.

Link to comment
Share on other sites

Så en del cherryer på bildegoogle tingen. Og de så fete ut syns jeg. Der kunne en klart se "flammene" i treet feks. Og fargegraderingen fra lyst til mørkt. Det kan mann ikke på pressebildene til gibson. Vet jo at trevirket osv varierer fra gitar til gitar, men det viktigste for meg er å vite om den ser ut som en cherry som har mista klarlakken, eller om den ser ut som en rosa gitar med litt bølger som på bildet her :

http://www.gibson.com/Products/GibsonElect...ard%20%281%29/#

Edited by mboogie
Link to comment
Share on other sites

Poenget er at alle gitarene ser forskjellige ut, derfor kommer du ikke langt med et bilde uansett om det er Gibson eller en her som har tatt det. Personlig syns jeg Honeyen ser fetere ut, da cherryene som jeg har sett ikek har sett særlig cherry ut.

det stemmer som holyman sier,finish på disse gitarene er veldig forskjellig.

så på 3 forskjellige honey burst på den lokale sjappa å ingen av dem var like,faktisk veldig stor forskjell.

mitt tips,ungå å kjøpe over nettet,se heller etter den fineste i sjappa..

hvis noen skulle bestille over nett så ville de aldri ha fått den fineste...garantert.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.