Web Analytics
Gå til innhold

pop

Medlem
 • Innholdsteller

  109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om pop

 • Rang
  Viderekommen

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.picturesofpain.com

Profile Information

 • Interesser
  sjekk gjerne www.thundra.net spiller der også <br />navn:Rune

Nylige profilbesøk

985 profilvisninger
 1. Tja her er en norsk side som selger org floyd til en grei pris. www.gitarist.no 1740 for krom 1820 for svart
 2. Det der er en helt vanlig "Z skrue". skru løs den ved siden av å ta den med til nærmeste tools butikk eller lignende, hvor de selger maskinskruer de vil nok være behjelplige med slikt. men ha med den gamle slik at de kan finne riktig gjenge dimensjon.
 3. Nettopp der er du inne på noe vesentlig for sustain og god tone. har spilt på edge ,lopro som er veldig goe vib systemer hva steming å bruk gjelder,disse er vell egentlig de vibsystemene jeg har brukt aller mest opp igjennom åra siden jeg er gammel ibanez mann. meeeen når sant skal sies så knuser en orginal floyd fra de gode åra disse på alle punkter,spesielt på tone og sustain. Nettopp på grunn av matrial valg. eneste jeg synes har vært i nærheten er kansje gotoh og schaller sine.Men allikevel ikke helt på høyde. vil poengtere at jeg snakker om OFR ikke ping eller nyere rare ting etter at lisens avtaler gikk dukken. kan forresten på det varmeste anbefale schaller på ibanez noe jeg selv har hatt go erfaring med på en proline modell jeg engang hadde.
 4. Metal ikke komplisert ja............. du har peil på mye metal????????? NEI LOL! haha made my day! Snakk om å ikke ha peiling... Men det kan jo hende fyren kun har hørt Breaking the law, Paranoid og Run to the hills da gjentar. spiller i metalband og skal spille på hole in the sky '08 med andre band som meshuggah osv. kanskje eg ikkje var tydelig nok på at jeg gjerne mente metallica-type metall. selvfølgelig meshuggah-type metall er rundt en milliard ganger fetere og vanskeligere og lage. skal fra nå av være så pinlig nøyaktig at eg blir flau, for folk blir tydeligvis meget hårsåre. ai ai ai klarer ikke å holde meg. DUST
 5. ikke for å være ekkel .. men lever inn gitaren..få den justert og intonert for all del ikke rør noe dette har du helt klart ikke peiling på.. lar du fagfolk gjøre jobben blir det garantert bedre.
 6. øh hvem har sagt noe annet..??hvor i tilfelle..
 7. hucker skrev:Det er bare signaler. Signaler vi gjør mye rart med. Men det er mange ledd på veien, ikke anta ting HELT uten videre tror kansje du ikke leste innlegget mitt skikkelig synes å huske at jeg skrev noe om at treverket skaper lyden,mikkene bare videreformidler. så kan man jo selvfølgelig diskutere kvaliteten på videreformidlingen.. hvis ikke hadde vel igrunn alle hatt samme pickups...og bare bytta om på trverk.. så her har vell kansje du antatt noe helt uten videre som du skrev..
 8. ikke for å pirke men den heter ikke 5105 men 5150.. og når det gjelder den andre så er faktisk det den samme ampen bare med nytt navn.. van halen eier navnet 5150 og dette tok han med seg når han gikk fra peavey. derfor kom det to nye navn som er 6505 og 6505+. dette tilsvarer 5150 og 5150 ll.. når det er sagt skal dette være bra metal amps,men sliter en del med cleans,samme som jcm 800. hadde en stund tripplexxx denne hadde bedre cleans og enormt med vreng men desverre heller ikke min greie.. hmm denne tråden kjenner sikkert ikke trådstarter igjen..
 9. hucker skrev:Vel, for det første: D'oh! Klart det lyder rimelig likt andre gitarer med samme mikk.... der tar du helt feil..du bør prøve en seymour duncan eller en dimarzio med samme specs. i forskjellige gitarer.. anerledes treverk gir anerledes lyd..som jeg skrev treverket er det som avgjør lyd mest ved passive mikker.ikke mikken...derfor ville jeg og da mener jeg meg anbefalt emg i rimligere gitarer.(dette slik at du forstår at det er min mening) med emg er det faktisk ikke det samme.der gjør mikkene mer av jobben aleine.. hvorfor vet jeg ikke men sånn er mine erfaringer. når det gjelder ampen vil det være mye som spiller inn på resultatet.eks treverk,output på mikker,stol vs trem,kabler,limt/gjennomgående/skrudd hals osv osv
 10. men da nærmer du deg prisklassen til "the real deal" så da anbefaler jeg deg å prøve en esp mll i tilegg til eks ltd m-1000 denne finner du på kick musikk... kan på det sterkeste anbefale denne.org floyd,org m/SD mikker,men det aller viktigste er veldig bra treverk,noe av det mest levende jeg har prøvd... Vell , 5000-6000 bucks er vell ikke nærme det real deal. ops sorry har ikke sjekka prisen...trodde den lå på ca 10 når det gjelder pickups ville jeg heller valgt deymour duncan..disse tar mye mer hensyn til treverk i gitaren,mens emg vel hva skal en si har en tendens til å låte litt likt uansett hvilke gitar som brukes.dette kan jo selvfølgelig være både en fordel og en ulempe. mange liker emg pga de tingene som bla hucker nevner. jeg selv har prøvd dem i flere av mine gitarer opp igjennom åra,og kan konstantere for mitt bruk funker det ikke. jeg synes emg er sterilt.favorittene mine er å blir sd jb og 59..kall meg gjerne gammeldags.. når det gjelder forskjeller på esp vs ltd er det i utgangspunktet mange likhetstrekk på pickups,floyd,treverk o.l men ha i minne at ved esp fabrikken er det en mye mer selektiv prossess på utvelgelse av treverk..å for å få det sagt dette er det aller viktigste på en gitar. husk at det ikke er pickupene som lager lyden de bare plukker den opp og sender den videre.. med nevnte emg er faktisk ikke treverk så viktig som ved et sett med passive mikker. når jeg velger ut en gitar er alltid treverk en av de viktigste kriterier for et kjøp all mekanikk kan jeg alltid forandre etter eget ønske om det skulle være nødvendig. mikkene har selvfølgelig litt å si om hvilke lyd som kommer i forsterkeren meen det viktigste er allikevel treverket..
 11. Enig!!! den beste forsterker for trådstarter er og blir den han liker best.. sånn er det bare og slik skal det være hvis ikke hadde det vært svært kjedelig å låte nesten likt alle andre.. når d gjelder laney hadde jeg vh100r en gang ,svært go clean og crunch med fin lead vreng har ennå kabinettet det låter faktisk veldig bra.. solgte allikevel toppen for å gå tilbake til jcm800 pga vrengen..den er noe for seg selv.. men skulle trådstarter ha penger kan laney anbefales,vh toppen er faktisk mye mer allsidig en eks en jcm 800..
 12. men da nærmer du deg prisklassen til "the real deal" så da anbefaler jeg deg å prøve en esp mll i tilegg til eks ltd m-1000 denne finner du på kick musikk... kan på det sterkeste anbefale denne.org floyd,org m/SD mikker,men det aller viktigste er veldig bra treverk,noe av det mest levende jeg har prøvd...
 13. jeg ville gått for marshallen.. dette er en jcm 800...med elendige cleans men cranka opp på vreng å fyttigrisen for et brøl.. denne er ikke et highgain monster så en booster i tilegg på leads kan være ønskelig. i mine ører så har jcm 800 en av tidenes beste vrenger.så den kan absolut anbefales den låter også helt klart best med et lukket 4-12 kabinett.. meen noe soveroms forsterker er det ikke,med tanke på at golyden ikke kommer før du har skikkelig køl på.. denne kan heller ikke sammenlignes med 900 og 2000 serien da det ...hmmm hva skal man si er klasse forskjell...
 14. Det du sier nå stemmer vel ikke helt. Sound1 tilbyr LP Studio for 9k, ikke LP standard. Nå har jeg ikke lest detaljene i annonsen, men vil tro det er samme pu, og treverk som i den lakkerte studioen. Uten lakk blir det såklart en annen lyd, om det er til det postive eller negative har jeg ikke fått testet. Etter min mening skal en LP ha lakk, men det er jo opp til deg. Er forsåvidt heller ikke no vanvittig tilbud, da man får en studio for litt over 10k. Leo her har helt rett ... standard faded selges /bli solgt noen plasser for ca 13 tusen.dette er veldig billig denne gitaren har listepris ca 23 ooo til vanlig. grunnen til prisen kan tenkes er utgående modell eller ikke den sukseen som gibson håpa på. men skulle det være denne du mente så anbefales den på det sterkeste. eneste forskjell fra en vanlig er finish på lakken,noe som faktisk gjør denne tøffere.. derimot er det studioen du mener så vet jeg ikke forskjellen.. utenom innlegg i gripebrett,mulige forskjellige tresorter ,ingen "binding rundt kropp og hals så er en studio en nedstrippa standard.. åja det glemte jeg studio har ikke burstbucker mikker..
 15. ja.... samme prferanse som epi vs gibson.. dette betyr ikke at ltd er dårlige gitarer tvertimot så er det goe gitarer. men som sagt esp er hakket bedre i mine hender,ører osv osv..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.