Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

mboogie

Medlem
 • Innholdsteller

  187
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om mboogie

 • Rang
  Viderekommen
 1. Randall låter da meget bra! Ypperlige til metal! Serien med utskiftbare moduler var det spenst i
 2. Aha... Er det mye stress å bytte ett sånt? Er det egne deler siden det er høytalerutgang, eller kan jeg bare kjøpe en std.løsjack?
 3. Hei! Har en JCM 900 der kun den ene av høgtalerutakene gir lyd. Hva kan det skyldes? Mvh Eirik
 4. Greit nok at du ikke høres en døyt bedre ut med det beste ustyret i verden om du ikke er god å spille. MEN... Om du nå har spenn nok til å kjøpe de feteste gitarene, ampene, strengene og kablene plus de råeste boutique pedalene og boksene, så hvorfor ikke liksom? Som han over sa, du trenger ikke å være verdens beste sjåfør for å kjøpe sportsbil. Har du råd og lyst så er det vel ett fett hvor flink du er å kjøre liksom. Er jo bare sjalusi som er drivkraften bak slike tråder og de er en skikkelig uting. Fra første dag jeg begynte å spille ønska jeg med en les paul custom. Kunne jo såvidt s
 5. Aha, I stand corrected. Menneh, har sett den på andre gitarer en LP custom. Mulig den brukes på alle de feiteste utgavene av de forskjellige modellene?
 6. Der er også på Les Paul supreme, så tilhører ikke bare custom modellen.
 7. Den SD Jazz neck hummen så meget fristende ut. Tror jeg blir å gå for en slik en hvertfall.
 8. Har de nye burstbucker mikkene i nå. Glemte kanskje å nevne at den bør la se cleane opp litt. JB er det en Jeff beck sig hum?
 9. Hvem har bareknuckles? Er det navnet på merket eller pickup modellen?
 10. Har de orginale i nå, syns spesielt halsmikken er litt "flabby" Likte halsmikrofonen veldig godt i JPM`n min. Det var vel en Air Norton. Syns også lyden i JS90ham gitaren min var steinkul. Er det FRED den heter? Men det var i ibanez gitarer som var halvparten av tykkelsen, og ett annet treverk, så hvordan vil disse låte på en LP? I bridge har jeg ingen preferanser. Men den må ha litt baller. Den må kunne lage skikkelige ballsye rytmelyder. Tenke Dream Theater Awake platen, metallica Black album. Men den må være bra på soloer også. PAF PRO bør vel kanskje funke? Eneste jeg ikke vil vurd
 11. Jeg ville ikke vurdert triaxisen til direkte innspilling. Record utgangen høres ikke bra ut. Da bør du i såfall bruke vanlig signal inn i en kvalitets cab sim, for den i triaxisen er ikke god.
 12. Hva med PRS og Les paul greiene med Gibson? Hva med Alle merkene som har kopiert strat formen 100%? Mange store gitarbyggere som har gjort de t. Suhr, TA osv osv. Også alle de store merkene har egne les paul og fender kopier? Er det utetisk? Eller er det bare når noen prøver å selge de billig at det blir uetisk? Ceriatone var vel under flammekasteren sist jeg leste en diskusjon ang etikken med å kopiere.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.