Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Torh

Medlem
 • Innholdsteller

  2 113
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

16 Good

Om Torh

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Klatring, langrenn, toppturer og fjellturer generelt, snowboard, volleyball, fotball, reising, spising... Og litt gitar i ny og ne. Spiller for det meste i menigheten min i Bergen. Mye dotted eights og Tele det går i, mao.

Nylige profilbesøk

5 594 profilvisninger
 1. Hehe.. Gøy da! Bygd seg opp i ti år det her.. Er ikke noen standard gitarist, jeg liker å lage lydlandskap. Større fan av Eivind Aarset enn Slash, for å si det sånn
 2. Kristoffer har rett om GL! Atax: den med rulleknotten skal egentlig styre dybden på tremoloen. Men siden den Semaphoren er en ganske tidlig versjon, så har den ikke støtte for den eksterne kontrollen dessverre. Så akkurat nå er den bare pedalbrettfyll inntil jeg får byttet Semaphoren inn i en nyere versjon! Den midterste er en slags favorite-switch til Wet'en, som styrer depth og mix. Har to små knotter som styrer på det, så når den switches inn overstyrer de den. Så er det jo en tap tempo som styrer både Timelinen og raten på Semaphoren. Veldig fornøyd med det.
 3. Her er siste versjonen av brettet:
 4. Ja, det kommer seg! Er ikke så vanskelig som jeg trodde først.. men jeg lurer litt på hvordan man kan få litt analog delaylyd uten å bruke dbucket; når jeg tapper inn tempoet så blir det sære vridninger i lyden..
 5. Blue Sky reverben har jeg hatt en liten stund, veldig fin! Men den manglet litt justeringsmuligheter på shimmeren, og hadde ikke trails mellom favorite og vanlig modus. Hadde lett hatt den videre hvis det ikke var for dette. Oisann, Electric Blue allerede? Fornøyd? Selv ble jeg litt overrasket av Xotic EP Booster - herlig farging av lyden! Fristende å la den stå på hele tiden..
 6. Solgte en vrengpedal til Kossoff, superlettvint! Takker for hyggelig handel!
 7. Spennende å se at det er noe her på berget også.. Dagbladets artikkel om Cream T. Noen som har prøvd noe av det?
 8. Jojo, bra med kontakt mellom brettfolien og folien i hulrommene. Jeg pleier å legge en lang folieremse som går på tvers av hulrommene og opp på oversiden av gitaren, den delen som kommer i kontakt med brettet når det lukkes igjen (gjerne akkurat rundt der skruene skal inn). Man ønsker jo å "hermetisk" lukke støykilder ute, og da må du få en kontinuerlig skjerming i hele rommet mellom brett og gitar.
 9. Smart! Kjekt å vite, vurderer sterkt en PP2+ i framtida!
 10. Jau, du kan nok ha rett i at det står for auto filter. Men en envelope filter er det likefullt. ...skal gi meg nå Emma discombobulator (ellernosånt, har sikkert skrivi det helt gæli) er også et godt alternativ, visstnok.
 11. Hvis man skal spikke på fliser, så er det en "envelope filter", dvs. at wah-effekten avgjøres av hvor hardt du spiller, mao. er den spenningsavhengig (stemmer det siste her, tech-gurus?). Auto wah er ganske autopilot, med standard sweep uansett spillemåte. Jau, jeg synes den er artig. Men noe jeg bruker svært sjelden. Så sjelden at jeg vurderer å kjøpe en boost og bytte plassen med AF-9'ern. Men jeg vil absolutt beholde den, for den har sitt bruk, og låter konge de få gangene jeg finner rom for den.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.