Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Torh

Medlem
 • Innholdsteller

  2 113
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

16 Good

Om Torh

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Klatring, langrenn, toppturer og fjellturer generelt, snowboard, volleyball, fotball, reising, spising... Og litt gitar i ny og ne. Spiller for det meste i menigheten min i Bergen. Mye dotted eights og Tele det går i, mao.

Nylige profilbesøk

5 634 profilvisninger
 1. Hehe, har gjort det dårlig i tipping. Får prøve å finne noen kyndige i Bergensområdet som kan kikke litt. Takk for innspill!
 2. Oi. Det hørtes ut som du har god kjennskap til dette. Er det vanskelig å feilsøke på dette?
 3. Skjønner. Men da skulle det kanskje ikke ha noe å si at problemet forsvinner når jeg går over til 15W? Skal iallefall teste og viggle litt på strømkabelen..
 4. Det har jeg faktisk ikke testet ut.. Skal prøve det neste gang jeg er i nærheten (har den ikke hjemme).
 5. Jeg har en Valvetech Hayseed 30, som er en klone av 60-talls Voxene. Den har en vanlig normal kanal (som også kan rutes om et EF86-rør), og top boost-kanal. Switchbar mellom 30 og 15 watt. Forsterkeren min har i det siste mistet lyden når jeg gir den et sterkt input-signal. Kun i 30W-modus. Den lager en bussende lyd rett før lyden forsvinner. Så kommer den tilbake, før den forsvinner når jeg mater den med signal igjen. Spiller ingen rolle hvilken kanal jeg har den i. Imidlertid virker det som om den er helt frisk når jeg benytter 15W-modusen. Har byttet ut alle sluttrinnsrørene, samt
 6. Hehe, såpass. Jeg hadde et lite ønske om å ha en unnskyldning til å lage til noe helt "eget", men ser jo hva dere mener. Er fortsatt interessert i å se noen av finishjobbene deres da På toppen av "hornet" er det slipt helt ned til treverket. Det vil ikke ha en dårlig påvirkning ift treet om det er så eksponert?
 7. Hehe. Tja.. Jeg veit ikke helt. Liker ikke den rare unaturlige slipen som er gjort, som du ser på første bildet. Hadde det vært der armen min hvilte hadde det vært litt annerledes..
 8. Takk for kjempenyttig hjelp på veien! Har dere bilder av gitarene som er behandlet slik dere har forklart?
 9. Jeg kjøpte en Tele AVRI '52 med et mislykket relic-forsøk (se bildene). Jeg tenkte egentlig å fjerne finishen, olje og legge på ny finish. Men dette kan jeg veldig lite om, har søkt litt rundt, men tenkte å høre med dere om det i det hele tatt er lurt å fjerne originalfinishen på en slik gitar? Og hvordan dere ville gått fram i prosessen? Jeg har lest Greeners fantastiske tråd om gjør-det-selv-finishing på gitarer, men er allikevel veldig usikker på hva som er rett for meg. Jeg ønsker absolutt ikke en "fin" finish, mer en rå og grov finish, slik at dette blir en arbeidshest jeg ikke trenger
 10. Jeg har en gitar med bånd (og små områder på pickupene) som har fått litt korrosjon. Metallet er litt mattere, og har begynt å irre enkelte plasser. Hva er beste fremgangsmåte for å få bukt med det?
 11. Hadde en bronseblokk i G&Len min for en stund siden. Det ble iallefall ikke mindre sustain. Men det interessante var at et par døde bånd (som man ofte kan ha på en Strat visstnok) ble merkbart mer levende.
 12. Æsj, dette høres vondt ut.. Men takk for svar!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.