Web Analytics
Jump to content

Hva ønsker folk seg til jul? Trenger tips!


Sorg
 Share

Recommended Posts

For å unngå å bare ende opp med kjipe cder, sokker, etc vil jeg prøve å finne på noe jeg ønsker meg til jul som jeg faktisk trenger. Jeg vet ofte sånn ellers hva jeg trenger, men når det komemr til jul og bursdag klarer jeg aldri å komme på noe jeg ønsker meg. Vet dog jeg får iPod og nytt headset og det passer bra.

Sånn ellers hva ønsker folk seg? Nyttige gitarting? Kan være noen bra tips her tenker jeg.

Link to comment
Share on other sites

Selv hadde jeg tenkt til å la stacket mitt stå hos trommisen (som vi øver hos) og selv ønsker meg en liten amp til å ha her...men pappa har allerede kjøpt...og det eneste i prisklassen til broren min er et microstack, så jeg venter litt til jeg har råd selv.

Jeg ønsker meg god mat :D Men ^^ er det jeg ville ønsket hvis jeg hadde vært litt tidligere ute.

Link to comment
Share on other sites

Til Sorg

Det er jo mange småting man kan ønske seg av gitarting, hvis man ikke har det fra før av... strengesveiv, kabler, stemmemaskin, capo, slide, reim... osv...

Ellers går det jo an å ønske seg penger til jul og... Og penger trenger man stort sett alltid!

Btw,

God Jul alle sammen!

:)

Edited by kalli
Link to comment
Share on other sites

Jeg får (har fått) DVD-spiller fra Clas Ohlson og kontorstol.

Ellers er det den nye Morten Abel-plata (om jeg ikke hadde hatt den), "En muppet julefortelling", "Miami Vice" og "Nirvana Unplugged in New York" som står høyt her..

Tror jeg stort sett ønsker meg musikk, film og snop ^^

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.